Evde oturup bir yüksek lisans tezi ile bir doktora tezini bitirme telaşındayken kızımdan aldım haberi. Köprülerin tutulduğu ve askerin sokaklara indiğini öğrendim. Bir hukukçu olarak olaylar hala devam ediyorken düşüncelerimi belirtmek istedim. Ak Parti’nin hukuk alanındaki icraatlarını haksız uygulamalarını her zaman eleştirdim. Ancak hiç bir zaman seçilmiş bir hükümetin askeri darbe ile gitmesine de taraftar değilim. Başbakan, bunu askerin darbe yapmadığı, asker içinde bir grubun kalkışması olarak tanımladı. Ben darbe de olsa kalkışma da olsa sonuna kadar karşıyım darbeye.

Evimde sadece ülkemin haline üzülerek olan biteni anlamaya çalışıyorum. Bu girişimde her kim bulundu ise memlekete ne kadar büyük kötülük yaptıklarının farkındalar mı acaba? Saçma girişimler, darbe ya da kalkışma, memleketimi alt üst etmekten başka neye yaradı bugüne kadar?

Ben bugüne kadar her haksızlığa karşı olduğum gibi, darbeye de kalkışmaya da sonuna kadar karşıyım.

Hiç bir zaman başarsalar bile meşru olamayacak bir girişim olarak nitelendiriyorum ve siz darbeciler, geldiğiniz gibi ya da onurunuz varsa –japonlar gibi- harakiri yaparak çekilin gidin diyorum.