Hayatta her şey hayal etmekle başlıyor. Hayaller varsa gönüllerde coşku, yarınlarda mutluluklar vardır. 

11 yıl önceydi; 2005 yılı Haziran ayıydı. Denizli Barosu Yönetim Kurulu üyesiydim. Avukat Adil Demir’in başkanlığındaki yönetim kurulumuzda Ahmet Usul, Utku Çağırgan, Ufuk Özdemir, Asil Türk, M. Namık Şimşek, Fatih Emir, A. Cengiz Kılıç, A. Aydın Karakurt  ve Barış Oranlı ile birlikte bir ekip olarak meslek örgütümüz olan Denizli Barosu’nun icra kurulundaki isimler olarak meslektaşlarımıza daha iyi nasıl hizmetler verebiliriz sorusuna cevaplar arıyor, hayaller kuruyorduk. Bu soruya verdiğimiz en önemli cevaplardan birisi Denizli Barosu’nun bir hizmet binasına ihtiyacı olduğu ve  bunun için gerekli olanların yapılması fikriydi. Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek bu hayalimize, baro hizmet binası yapılması için öncelikle arsa alınması gerektiği fikrine karşı çıkan kendilerince haklı gerekçeleri olan üstadlarımız ve genç meslektaşlarımız da oldu.
               
05-Haziran-2005 tarihli Denizli Barosu Olağanüstü Genel Kurulu’nda dünya çapında en uzun süre Baro Başkanlığı yapma rekoruna ve onuruna sahip meslek büyüğümüz Onursal Baro Başkanımız Av. Behçet Çomakoğlu kürsüye geldi ve şu konuşmayı yaptı; “Denizli Barosu’nun kuvvetli olabilmesi için bazı değerlere sahip olması gerekir. Arsa alınması baromuza ve meslektaşlarımıza olumlu katkılar sağlayacaktır. Avukatlar arasında maddi problemleri olanlar olabilir, bu geçmişte de böyleydi. Bundan dolayı bir gayrı menkul sahibi olamamak durumunda kalınırsa iyi olmaz. Bu arsayı lütfen(!) Alın. Ben ölsem bile mirasçılarım benim payıma düşen bedeli ödeyecekler, mirasçılarıma da bunu vasiyet ettim.” 
             
Denizli Barosu avukatları tüm imkanlarını seferber ettiler ve bir kısım zorluklar yaşansa da tüm meslektaşlarımızın katkılarıyla arsa alındı. 
                         
15-Ocak-2015 gününe geldiğimizde ise her ne kadar Denizli’de hava soğukta olsa bizim yüreklerimiz  yine çok sıcaktı,  içimizde bambaşka bir heyecan ve coşku vardı. Kıpır kıpırdık, yerimizde duramıyorduk. Denizli Barosu Hizmet Binası temel atma töreninde Birlik Başkanımız sevgili Hocam Metin Feyzioğlu, misafir baro başkanlarımız, hakim ve savcılarımız, bu hayalin her zerresinde özveriyle katkılarını koyan kıymetli meslektaşlarımız, önceki dönemlerdeki başkanlarımız, Baromuzun çeşitli organlarında görev yapmış meslektaşlarımız, hatta geçmişte arsa alınmasına karşı çıkmış meslektaşlarımız, pek çok vatandaşımız hep birlikte aynı mutlulukla Denizli Barosu Hizmet Binası’nın temelini attık. O gün hepimiz çocuklar gibi şendik.
               
20 yıl önce Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde  öğrenciyken Sayın Metin Feyzioğlu  hocamdı. 15-Ocak-2015’te Sayın Metin Feyzioğlu Denizli’ye geldiğinde  hocam Türkiye Barolar Birliği Başkanı ben ise  Türkiye Barolar Birliği’nin Denizli Barosu’ndan birlik delegesiydim. İkimizde çok fazla yılların  izlerini taşımasak da o günlerdeki kadar saçlarımız siyah değildi, yıllar geçtikçe kırışıklarımız artmasa da saçlarımızdaki beyazlar artmıştı. Ancak yıllar önceki enerjimiz, idealizmimiz ve toplumsal yaşama katkı koyma isteğimiz aynen yerinde duruyordu.
               
Dünyamızda ve ülkemizde ne yazık ki insanları mutlu eden olaylar azınlıkta mutsuz edenler çoğunluktayken bu günlerde Denizli Barosu avukatları olarak bir hayalimizin gerçekleştiğini, Denizli Barosu Hizmet Binası’nın hizmet vermeye başladığını görmek, daha önemlisi  hep birlikte bir eser ortaya koymanın ve hukukun üstünlüğü ve halkımızın adalete erişiminde daha iyi imkanlarla çalışacak  olmanın onurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 
       
Burada  hizmet binamızın inşaatının  tamamlanması aşamasında Türkiye Barolar Birliği yönetimi ile birlikte özverili çalışmalarıyla katkı veren öncelikle Baro Başkanımız Av. Müjdat İlhan ve Yönetim Kurulu Üyesi meslektaşlarım Alpaslan Oruç, Veli Deveciler, Erman Yarışan, Mefaret Aydın, İsmail Özgür, Kerem Tahir Üzelce, Emin Eren, Tevfik Kendirli, Mustafa Yıkar,  Halil Akçil ile Türkiye Barolar Birliği Delegesi olarak halihazırda birlikte görev yaptığımız değerli meslektaşlarım Onur Dayıoğlu, A. Cengiz Kılınç ve Kamil Doğan’a da mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum Denizli Barosu’nun bir avukatı olarak şahsım adına teşekkür ediyorum. 
             
Dilerim ki; Denizli Barosu’nun tüm avukatları olarak  hep birlikte ortaya koyduğumuz bir eser olan  hizmet binamızın  açılışında da  hep birlikte bir bayram günü yaşarız.