Avukat-Hakim-Savcı Tüm Hukukçular Omuz Omuza! gurubunda bir avukat sıkıntısını dile getirdi. Feyzioğlu'na seslenerek: "Hakimler yasal ve adil olmayan bir şekilde dosyalarından el çekiyorlar bununla ilgileniyormusunuz" sorusunu yöneltti.

İşte o paylaşım

2012 de asliye hukuk mahkemesinde hukuk mücadelesi başlattık. 2 yıl suren yargılamadan sonra karar duruşmasında davanın kabulü beklenirken görevsizlik kararı verildi.

Yapmayın yanlış dedim. 4857 sy kn 4. Madde kabin memurunu is kanunu kapsamı dışında bırakıyor kanunu okuyun dedim " kudretli hakim ben iş mahkemesinin görevli olduğunu düşünüyorum" dedi. Dosya is mahkemesine gitti "kanun açık asliye görevli" dedi Velhasıl dosya Yargıtay’a geldi.

Asliye mahkemesi yargı yeridir dedi.24.12.2015 tarihinde. Evet bugün duruşması vardı gittim mazeret topluyorlar sebep ise hakim BAM atanmış. Kanunu okumayan birini nasıl atarsınız oraya. O hakim BAM vasıflarına haiz değil. Yakındır hukuk katliamları yazın bir kenara. Duruşmamı verdiler tabi Aralık ayına. O gitti BAMne ben ceremesini çekiyorum. Hâkimler dosyalardan el çekiyor yasal olmayan bir şekilde. Bizden mazeret topluyorlar.

Aralık ayına kaldı nasıl diyeceğim müvekkile. Bıktım yaa. Başkanımız Metin Feyzioğlu neredesiniz? Türkiye’nin heryerinde atanan hakimler yasal ve adil olmayan bir şekilde dosyalarından el çekiyorlar bununla ilgileniyormuşsunuz.

Sessiz sedasız avukatların nispi avukatlık ücretleri aldıkları işleri gaslediliyor. Kamulaştırmasız el atma ve trafik kazasında sigortaya başvuru zorunluluğu gibi bu hususlarda çalışma yapıyormuşsunuz yoksa miting havasında gecen Atatürkçü Düşünce Dernekleri gibi toplantılara mı katılıyorsunuz.

Bunaldım sıkıldım bu nasıl bir iştir yaa. Yok mu avukatların sorunları ile ilgilenen. Hop durun bu böyle gitmez diyecek birisi yok mu ya. Doldum taştım bu nedir arkadaşlar

hukukihaber.net