ABD’nin Florida eyaletinde, Kristine Barnett ve Michael Barnett çifti 9 yıl önce bir kız çocuğunu evlat edindi. Evlat edindikleri ve 6 yaşında sandıkları Ukraynalı Natalia Grace 22 yaşında çıktı.

Fransız Midi Libre’nin haberine göre, evlat edindikleri kız ile beraber yaşamaya başlayan ailenin bir süre sonra Natalia’daki davranış bozuklukları ve hareketlerinden korktukları ardından doktorların Natalia’ya kemik testi yaptığı ardından mahkeme kararıyla Natalia'nın doğum tarihi 1989 olarak belirlendi. 

''BİZİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI''

İngiliz Daily Mail'e konuşan Kristine Barnett, "Aile üyelerini öldürmek, onları bir battaniyeye sarıp arka bahçeye gömmek istediğini söyler ve bununla ilgili resimler çizerdi. Onu kahveme çamaşır suyu gibi kimyasallar koyarken gördüm ve ne yaptığını sordum. Bana 'seni zehirlemeye çalışıyorum' cevabını verdi" dedi. 

Natalia’dan “sosyopat bir cüce” olarak bahseden Barnett, "Natalia bir kadındı. Regl oluyordu. Yetişkin dişleri çıkmıştı. Bir santimetre bile boy atmıyordu ki boy uzaması durumu cücelik hastalığı olan çocuklarda görülüyor" ifadelerini kullandı.

EVDEKİ DÜŞMAN FİLMİNİ HATIRLATTI

Sinema tarihinin en korkunç "çocuk" karakterlerinden Esther'in muamma dolu ürkütücü hikayesinin beyaz perde aktarıldığı Evdeki Düşman filmi, şok edici bir senaryoya sahip. Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Yaşamlarını olağan hale sokmaya çalışan çift bir çocuk daha evlat edinmeye karar verir. Gerek John gerek Kate yöredeki bir yetimhanede Esther adındaki "küçük bir kıza" adeta çekildiklerini hissederler. Ama Esther'in büyük sırları vardır. Ailesinin güvenliğinden endişe eden Kate, John'a ve diğerlerine Esther'ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır. Ama uyarılarına kulak asılmaz ve belki de herkes için çok geç olana dek bu durum devam eder.