Amatör kamera ve polis üniformasındaki kameralarca kaydedilen görüntülerde, polisin bir kamyoneti durdurduğu görülüyor. Hırsızlık şüphesi ve silah taşıma ihbarı sonrası durdurulan aracın sürücüsünün ellerini havaya kaldırarak polise yürüdüğü görülüyor.

Polis adamı kelepçeliyor. Babasının bu halini gören küçük kız ise bir süre sonra araçtan inerek aynı şekilde elleri havada polisin yanına gidiyor. Polisin kısa süre yaşadığı şaşkınlık sonrası, kızı sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor. Polis, küçük kıza ellerini indirebilirsin diyor ve küçük kızı annesinin almasına izin veriyor.

Olaya dair amatör kamera görüntülerinin yayınlanmasının ardından sosyal medyadaki polis korkusu tepkileri sonrası polis de, üniformalarındaki kameraların görüntülerini paylaşarak, polisin çocuğu sakinleştirme çabalarını yayınladı.

Polis yetkilileri araçta yapılan aramada arka koltukta bir plastik boncuk tabancasının bulunduğunu, hırsızlık olayına dair ise 2 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

 Gözaltına alınanlar arasında çocuğun ailesinden birilerinin olup olmadığına değinilmedi. Babasının gözaltına alındığını gören küçük kız da ellerini kaldırıp polise yürüdü.