Daily Mirror Gazetesi’nin haberine göre Çinli Jian Feng yeni doğan bebeğini ilk gördüğünde dehşete düştü. Daily Mirror gazetesinin haberine göre küçük kız o kadar çirkindi ki, Feng baş döndürücü güzellikteki karısının böyle çirkin bir bebek doğurabileceğine inanmak istemedi. 

Eşinin üzerine giderek başka biriyle ilişkisi olup olmadığını sorgulamaya başladı. 

KARISINI KENDİNİ KANDIRARAK EVLENMEKLE SUÇLADI
 Bunun üzerine kadın acı gerçeği kocasına söyledi, güzelliğini 100 bin dolara mal olan estetik ameliyata borçluydu. Duydukları karşısında şaşkına dönen Feng, karısını kendisini kandırarak evlenmekle suçladı.
 
Feng, kandırıldığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu ve davayı da kazandı. Feng, "Ben eşimi severek evlendim. Ama kızımız doğar doğmaz, evlilikte sorunlar yaşamaya başladık. Kızım inanılmaz derecede çirkin, o kadar çirkin ki beni dehşete düşürdü" dedi. 

Karısının estetik ameliyatla güzelleşerek kendisini kandırdığını söyleyen Feng, kızlarının doğumuyla herşeyin ortaya çıktığını belirtti. 

Mahkeme ise estetik ameliyat konusunu kocasına söylemediğini itiraf etmesinin ardından kadını Feng'e yaklaşık 130 bin dolar tazminat ödemeye mahkum etti.