Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan Anthony Loffredo, uzaylı gibi görünmek için vücudunda yaptığı değişikliklerle dikkat çekiyor.

Gözleri dahil olmak üzere vücudunun tamamını dövmelerle kaplatan 33 yaşındaki Loffredo, burnunu ve üst dudağını da aldırmıştı. Değişimini bir adım daha öteye taşıyan Loffredo, uzaylı pençesine sahip olmak için bir kez daha bıçak altına yattı.

Meksika’da operasyon geçiren Loffredo, sol elinin iki parmağını kestirdi. Ameliyatın başarılı geçtiğini Instagram hesabından takipçilerine duyuran Loffredo, durmaya niyeti olmadığı mesajını da verdi.

Vücudundaki işlemlerin henüz yüzde 34’ünü tamamladığını belirten Loffredo, sıradaki hedefinin diğer elindeki iki parmağın da kesilmesi olduğunu söyledi. Loffredo’nun takipçileri arasında yaptıklarını destekleyenler olsa da, eleştirenlerin sayısı da bir hayli fazla.

“Korkunç bir karakterin yerine geçmeyi seviyorum. Sık sık bir yere yerleşirim ve özellikle geceleri karanlık sokaklarda bir rol oynarım… Oynadığım rolle kendim arasındaki karşıtlığı keşfederim,” diyen ekledi Loffredo'nun tuhaf çalışması bazı hayranlar tarafından övülürken diğerleri tarafından kınandı.

Haber kaynağının bildirdiğine göre, bir sosyal medya kullanıcısı, “Uzuvlarını kaybetmiş ve insan vücudunun yapması gerektiği gibi işlev görmenin yollarını arayan talihsizlere açık bir saygısızlık” dedi.

Bir diğeri, “Eninde sonunda buna %100 pişman olacaksın” dedi.

Üçüncüsü, eylemlerini aynı anda “rahatsız edici VE büyüleyici” olarak nitelendirdi. “Bunu yapabileceğimi sanmıyorum, ama hayalini yaşadığın için yaşasın."