ABD'de Brooke Skyler Richardon'ın bebeğini öldürmesine dair 3 Eylül'de görülecek dava öncesinde korkunç detaylar ortaya çıktı. 20 yaşındaki eski ponpon kız Brooke Skyler, 2017'de hamile kalmıştı. Brooke hamileliğini herkesten gizledi ancak 9 ayın sonunda bebeği Annabelle dünyaya geldi. Genç kadın hamileliğini herkesten gizledi ancak 9 ayın sonunda bebeği Annabelle dünyaya geldi. Fakat genç kızın yeni doğan bebeğini evlerinin arka bahçesinde ölü olarak bulundu. Araştırmalar sonucunda uzmanlar bebeğin kesinlikle ölü doğmadığını, sonradan öldüğünü ortaya çıkardı ve genç kız gözaltına alındı ve kefaletle serbest bırakıldı.

2 senenin sonunda davanın yeni duruşması 3 Eylül'de görülecek. Ancak duruşma öncesinde kan donduran detaylar da ortaya çıktı. İddialara göre Brooke, bebek doğduktan sonra kafatasını parçaladı ve muhtemelen cesedini daha rahat gömebilmek amacıyla yaktı. Ardından Brooke, bebeğini evlerinin arka bahçesine gömdü ve ardından hiçbir şey olmamış gibi hayalini kurduğu 'mezuniyet partisi'ne gitti. Ancak arka bahçesinin şüpheli görünümünün ardından bebeğin cesedi bulundu.

Genç kadının avukatları o zaman 18 yaşında olan Brooke'un korkmuş ve üzgün bir çocuk olduğunu ve suçsuz bulunması gerektiğini savunuyor. 3 Eylül'de duruşması görülecek davada Brooke, cinayet, istem dışı adam öldürme, çocukları tehlikeye atma, delillere müdahale etme gibi suçlardan yargılanıyor.