D U Y U R U

30 Mayıs 2015 tarihinde yapılan avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavı, mülakat sonucuna ve incelenen belgelerine göre ekli listede isim ve soyisimleri yer alan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışıp kurumlarındaki görevlerinden ayrılmalarında sakınca görülmeyen adayların atama işlemleri tamamlanmıştır.
 
 Bu nedenle;
 
Ekli listede yer alan adayların atama evraklarını 07 Nisan  2016 tarihinde hâkim adaylığı şube müdürlüğünden bizzat elden veya bir yakını vasıtasıyla imza karşılığı almaları, kurumlarıyla ilişiklerini kestikten sonra 11 Nisan 2016 tarihinde Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığında başlamaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte başlamalarını yapan adaylar, 12 Nisan 2016 tarihinde ise Türkiye Adalet Akademisinde hazırlık eğitimlerini yapmak üzere görevlendirilmişlerdir.
 
Sürelerin kısalığı nedeniyle her hangi bir hak kaybına yol açılmaması için belirtilen tarihlere uyulması önem arz etmektedir.
 
Ekli listede yer almayan adayların atama işlemleri devam etmekte olup, atama işlemleri tamamladığında bu adaylara ilişkin liste ayrıca ilan edilecektir.
 
Duyurulur.
 
Liste İçin TIKLAYINIZ