2018 Yılı İçişleri Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Tam Zamanlı Sözleşmeli Avukat Alımına İlişkin Giriş (Sözlü) Sınavı
 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ. (Sınav başvuruları 02.04.2018 Pazartesi günü başlayıp, 06.04.2018 Cuma günü saat 17:00 itibariyle sona erecektir.)

Başvuru İşlemleri
 
1- Sınava başvuruda bulunacak adayların “turkiye.gov.tr” hesabının bulunması gerekmektedir. Hesabın kullanılabilmesi için, adayların e-Devlet şifresi almaları gerekmektedir. e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.


2- Adaylar, İş Talep Formunu doldurup, “Başvuru Formunu Onayla” butonuna bastıklarında ekrana “Tamam” ve “İptal” butonları gelecektir. Elektronik ortamda başvurusunu hatasız ve eksiksiz bir şekilde tamamlayan ve bilgilerinin doğruluğundan emin olan adaylar  “Tamam” butonuna basacaklardır. “Tamam” butonuna basıldıktan sonra adaylar bilgilerinde değişiklik yapamayacaklardır. “Tamam” butonuna basmadan önce bilgilerinde eksiklik veya hata olduğunu fark eden adaylar ise 06 Nisan 2018 tarihi saat: 17:00’a kadar “İptal” butonuna basarak İş Talep Formunu yeniden güncelleyebileceklerdir. 


3- Başvurular tamamlandıktan sonra sistem kapatılacağından İş Talep Formunun çıktısı alınamayacaktır. Bu nedenle adayların İş Talep Formunun çıktısını belirtilen başvuru tarihleri arasında almaları gerekmektedir. Aksi takdirde sorumluluk ilgili adaylara aittir.


4- Adaylar tarafından, başvuru sayfasının “Hakkında Bilgi Verecekler” bölümünde referans kişi bilgileri girildikten sonra, her kişi için ayrıca “Ekle” butonuna basılması gerekmektedir.

>>  İçişleri Bakanlığı Avukat Alım İlanı