25-26 Kasım 2010 Kadir Has Üniversitesi, İstanbul

İstanbul Bilişim Kongresine katılmanız için 12 Neden?

1-İnternet; ticareti, eğitimi, eğlenceyi, yaşamı değiştiriyor. Değişimi takip eden uzmanların katıldığı panellere katılarak, değişimi yakalayınız..

2-Yeni Medya, Sosyal Medya (Facebook, Twitter vs), Sosyal Yaşam, Web 2.0 ortamlarını güncel yaşamda doğru ve etkili kullanmanın yöntemlerini öğreneceksiniz.

3-Teknolojinin gelecek 20-30 yılda şehirleri nasıl değiştireceğini uzmanlardan dinleyeceksiniz, geleceğe bakış açınız değişecek.

4- IGDAŞ, İBB, İSKİ, İSPARK, İstanbul Kalkınma Ajansı, Telekom, Türksat gibi şehrin önemli kurumlarının BT ve üst düzey yöneticilerinin geleceğin şehirlerinde sunulacak hizmetleri kendi kurumları çerçevesinde anlatacakları ve paylaşacakları panelleri izleyerek, yaşadığınız şehrin yakın geleceğini şimdiden görme ve geleceği bugünden yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

5- Kamu, Özel Sektör ve Akademisyenden oluşan 50’den fazla Uzman, “Kent Bilgi Sistemleri Kılavuzu” oluşturmak için yaptıkları bir yıllık çalışmalardan örnekler sunarak, kongredeki uzmanlardan ve katılımcılardan katkı isteyecekler. İstanbul’un geleceğine katkı koymak ve katılımda bulunmak istemez misiniz? Kattıklarınız geleceğimiz açısından önemli olacaktır..

6-“Kendi Enerjini Kendin Üret ve Komşunla da Paylaş”: Yakın gelecekte hangi yeni enerji kaynakları olacak? Ülkemizdeki güncel ve yakın gelecek için enerji politikaları hakkında bilgi edinmek istemez misiniz? Yenilebilir enerjiyle küresel ısınmaya dur diyebilmek için sizleri kongremize bekliyoruz.

7-SAP, IBM, UNIVERSAL, PIOMAK, MEDYASOFT, BTC, DT MOBİL, VIPRE TURKIYE, ONUR AİR firmalarının şehirlerdeki yaşamı kolaylaştırıcı teknoloji uygulamaları ve tasarıları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

8-Uzaktan sağlık, evde bakım gibi sağlıkta teknolojinin kullanımına yönelik yeni uygulamları öğrenebilir, uzmanların konuya yaklaşımını görebilirsiniz.

9-Teknolojiyi yöneten bilişimcilerin “Başarı Öyküleri”ni kendilerinden dinleyebilir, teknolojiyi yöneten departmanları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

10-İnternet Girişimciliği, Bilişimde Kariyer, Bilişim ve İnternet Hukuku, Sosyal Medya Workshoplarına katılarak kariyerinizde fark yaratacak bir fırsatı yakalayabilirsiniz.

11-  Panellere katılan izleyicilere sunulacak; antivirüs ve güvenlik software paketlerinden, staj olanaklarından, TBD bilişim eğitimlerinden kazanabilirsiniz. Etkinlik süresince mobil EKG çekimine ücretsiz katılabileceğiniz gibi Kafkas, Roman ve Tango dans gösterilerini izleme imkanı da bulabilirsiniz.

12- Kariyeriniz geliştirebilecek, iş ağınızı genişletebilecek akademisyenler, profesyoneller ve sektör uzmanlarıyla tanışabilme olanağı kazanacaksınız.


Etkinliğe katılım ücretsiz olup, [email protected] adresine e-posta göndererek hemen  kayıt olabilirsiniz.

 

www.istanbulbilisimkongresi.org.tr