Marmara Üniversitesi Akademik Çalışmalar Kulübü tarafından hukuk fakültesi öğrencilerinin hakimlik, savcılık ve avukatlık meslekleri hakkında fikir edinmelerini sağlamak amacıyla organize edilen “Hukukta Mesleki Bilgilendirme Paneli” Hukuk Fakültesi Reşat Kaynar Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Artuk’un yapacağı panele konuşmacı olarak hakimlik, savcılık ve avukatlık mesleklerini icra eden seçkin isimler katılacak. Hakimlik mesleği hakkında İstanbul Anadolu Adliyesi 5. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı Hakim Hayri Kaynar’ın bilgi ve tecrübelerini aktaracağı panelde genç hukukçular ayrıca Yargıtay Savcısı Hikmet Gürbüz’den savcılık mesleğini dinleme fırsatını yakalayacaklar. Ayrıca Hukukçular Derneği başkanı Av. Cavit Tatlı da avukatlık mesleği hakkında konuşmasını gerçekleştirecek. Panelin soru cevap bölümü ile birlikte sona erecektir.

7 Ekim 2013 Pazartesi 14.00’da başlayacak olan panel herkesin katılımına açıktır. Ancak panele katılmak için  kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

Panel kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız.