Selçuk Üniversitesi Hukuk Akademisi, sanayi devrimi ile başlayan ve diğer endüstri devrimleriyle günümüze uzanan gelişmelerin bugün “Yapay Zeka Çağı” olarak tanımlanan bir çağa adım atmış bulunduğumuz günümüzde bu kadar önem kazanmış ve kazanmaya devam eden yapay zeka konusuna değiniyor ve öğrenci arkadaşlarımızla bir zirve düzenliyor.

Gerçekleştirecek multidisipliner yapay zeka zirvesi iki gün sürecek. Uzman konuklarla merak edilen soruları ve tüm gelişmeler ele alınacak. Zoom üzerinden gerçekeleşecek etkinlikte katılımcılara katılım belgesi verilecek.

YAPAY ZEKA VE HUKUK ZİRVESİ

25 - 26 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan "Yapay Zeka Ve Hukuk" başlıklı zirvemize davetlisiniz! 

Zirvemiz, 25 Mart günü 17.30'da, "Yapay Zeka Nedir?" konusu ile Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Özdemir, "Türk Hukuku Yapay Zekaya Hazır mı?" konusu ile Av. Fehmi Ünsal Özmestik, "Yapay Zekanın Ceza Hukukundaki Sorumluluğu" konusu ile Doç. Dr. Murat Volkan Dülger, "Yapay Zekanın Hukuk Düzenlemelerine Dünyadan Örnekler" konusu ile Av. Burçak Ünsal'ın katılımıyla;

26 Mart günü 17.30'da, "Yurtdışındaki Yapay Zeka Hukukta Kendisine Nasıl Yer Buluyor, Ülkemizden Farkları Neler?" konusu ile Leyla Keser ve Dr. Mehmet Bedii Kaya, "Yapay Zeka ve Hesap Verilebilirlik" konusu ile Av. Bilge Kaan Güner'in katılımıyla gerçekleşecektir.

Zirvemiz, Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek olup ID ve Passcode bilgileri, formu dolduran kişileri ekleyeceğimiz Whatsapp grubunda paylaşılacaktır.

Sevgilerle,

Selçuk Üniversitesi Hukuk Akademisi Topluluğu

>> KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ