Tayvan'da bulunan bir video yapım şirketi çalışanı olan Maria Shifrin, patronunu protesto etmek için işinden istifa etti. Patronunun iş anlayışını komik bir dille eleştiren Shifrin’in, Kanye West’in ‘Gone’ adlı parçasıyla işyerinde çektiği video, internette viral olurken, 3 günde neredeyse 4 milyon kişi tarafından izlendi.
PATRONUNUN İŞ ANLAYIŞINI  ELEŞTİRDİ
İnternet alemi, son zamanların en ilginç istifalarından birine tanık oldu. Tayvan merkezli Next Media Animation adlı video yapım şirketinde çalışan yazar Marina Shifrin, sürekli reyting peşinde olan patronu ile anlaşamadığı için istifa etti. Alınan habere göre, videosunda, kaliteli içeriğe önem verdiğini belirten Shifrin, istediği şekilde çalışamadığı için artık sabrının tükendiğini ve istifa kararı aldığını belirtti.

‘PATRONUM SADECE VİDEOLARIN NE KADAR İZLENDİĞİNE BAKIYOR’
Derdinin istifa videosu ile anlatmaya karar veren Shifrin, sabah yerel saat ile 04.30’da işyerine gitti ve Kanye West’in ‘Gone’ parçası eşliğinde dans etti. Sıkıntısını ve istifa nedenini ise videoda altyazılarda belirtti. Shifrin, “Patronum videoların sadece ne kadar izlendiğini önemsiyor. Ancak önemli olan kaliteli içerik. Kalite geldikçe, izleyiciler de gelir” ifadelerini de ekledi.