Yıldırım Şirketler Grubu’na bağlı Yıldırım Enerji Holding, bir okula bilgisayar, yazıcı ve spor malzemesi desteğinde bulundu.

Bilgisayar ve yazıcılar öğrencilerin kişisel, sosyal ve eğitsel amaçlı gelişimini destekleyen rehberlik servisine bağışlandı. Rehberlik servisi öğretmeni Arzu Cesur Alıcı, çocukların ders dışındaki vakitlerinin çoğunu rehberlik servisinde geçirdiklerini belirterek, “Servisi hem çocukların kişisel eğilimlerine belirleyebilmek hem de sosyal becerilerini geliştirmek için kullanıyoruz. Burada vakit geçirmek çocukların çok hoşuna gidiyor. Kendilerini ifade etmeyi öğreniyorlar. Sizin desteğinizle daha da iyi sonuçlar elde edeceğiz” dedi.

Okul Müdürü Dilek Kaya, çocukların olanaklarını artırmak için her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek, “45 öğretmenimizle birlikte 664 öğrencimize en iyi eğitimi verebilmek için çalışıyoruz. Desteğiniz bizim için çok önemli” diyerek teşekkür etti.

Spor malzemeleri ise okul öğrencilerinin farklı dallarda faaliyet gösterdiği Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı spor kulübüne hediye edildi.