İSTANBUL (AA) - Özyurtlar Holding, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında hayata geçirdiği "Nlive Bahçeşehir" projesinin teslimlerine aralık ayı itibarıyla başladı.

Özyurtlar Holding'den yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in hem aile sıcaklığını yaşamak hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için inşa ettiği projesi Nlive Bahçeşehir'de dairelerin büyük bir kısmı satıldı.

Bahçeşehir'in merkezi noktasında yükselen ve 18 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçirilen Nlive Bahçeşehir, 21 katlı tek bir blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olmak üzere 98 daireden oluşuyor. Ailelere özel bir yaşam alanı olarak planlanan Nlive Bahçeşehir, site konseptinin dışında kendine özel detaylarıyla ön plana çıkıyor.

Projenin teras katında, sinema salonu ve play station odaları yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu, kafe, duş alanlarının yanı sıra buhar banyosu ve sauna da bulunuyor.

Nlive Bahçeşehir'de dairelerin metrekare fiyatları ortalama 4 bin 500 liradan başlarken, 2+1 daireler 399 bin lira, 3+1 daireler 729 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla da öne çıkıyor. Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirilen Nlive Bahçeşehir, toplu taşıma araçlarına yakın konumda ve TEM otoyolu bağlantısı üzerinde yer alıyor.

Projenin yakın çevresinde 26 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük yapay göleti, bir fen-teknoloji lisesi, 4 özel ilköğretim okulu, 2 devlet ilköğretim okulu, bir devlet lisesi, 2 özel lise ve 3 sağlık merkezi de bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, bugüne kadar toplam 1 milyon 500 bin metrekare alana 15 bin konut inşa ettiklerini ve 60 bin kişiyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, "Tüm konut projelerimizde en önemli hedefimiz, her zaman en iyiyi, en kaliteliyi ve en uygun fiyatları sunmak oldu. Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük ederek ekonomi için katma değer yaratan yatırım projelere odaklandık. Projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim ettik. Şimdi de Nlive Bahçeşehir'i teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.