Son yıllarda ilerleyen teknoloji ile birlikte sadece beyaz bir muşamba üstüne değil, çok daha farklı ürünler üzerine de baskı yapılabilir UV baskı teknolojisi geliştirildi. Artık ahşap ürünlerden cam malzemelere, metallerden tahtaya veya plastiğe kadar birbirinden farklı her çeşit eşya, malzeme üzerine baskı yapılabilmektedir. Günümüzde de en çok promosyon ürünler olmak üzere hediye ürünleri ya da benzer şekilde reklam amaçlı ürünler olarak birçok malzemeler üzerine firmalar, baskı yaptırarak bu ürünleri eşantiyon olarak dağıtmaktadır.

Firmaların kurumsal bir dil ile müşterilerle iletişime geçebilecekleri ve hediye sunacakları çeşitli promosyonlar konusunda çeşitli ürünlerde seri baskılar yaptırmak isterler. Burada devreye giren malzemenin türüne göre UV baskı çeşitleriyle beraber hızlı, pratik ve birçok ürünün anında baskıya geçilmesi sağlanabilir. UV ışınlarıyla yapılan baskılarda baskının hızlı kuruması, hızlı basılması ve güneş ışınlarına karşı oldukça uzun süreli dayanıklılığı sayesinde son derece başarılı şekilde kullanımı sağlanabilmektedir.

Açık Alanlara Baskı Modelleri

Büyük markalar park, bahçe düzenlemeleri dahil olmak üzere birbirinden farklı reklam alanlarının olduğu her yer markalarını tanıtmak, ürünlerini ve hizmetleri hakkında bilgi vermek isterler. Bu anlamda duraklardan tutun da büyük açık alan reklamcılığına kadar birbirinden farklı birçok alan, reklam modeli olarak en çok tercih edilen yerler olarak görülür.

Günümüzde de teknoloji bu kadar ilerlemiş ve insanlarla reklam alanı bu kadar iç içe girmişken, çok basit ve rahat şekilde dijital baskı türleri kullanılabilir. İstenen ölçülerde, istediğiniz baskı türlerinin ve renk ağırlığının kullanıldığı şekilde birçok açık alana yönelik dijital baskı modelleri kullanılabilir. Çok yönlü şekilde tercih edilebilir avantajlarından biri açık alanda kullanılabilir birçok reklam türünde daha az atık oluşmasını sağlayan, daha az kimyasal kullanılmasıyla çevreye zararı azaltılmaktadır.

Ayrıca tasarım konusunda bilgisayar ortamında hazırlanan ve hızlıca baskı sürecine girmesini istediğiniz ürünler konusunda da yine seri basım olarak dijital basılar önerilmekte, tercih edilmektedir. Günümüzde bu alanda hizmet sağlayan, marka güvenilirliği konusunda yüzlerce marka referanslarına eklemiş olan Boran Reklam açık alanlarda reklam modellerinden mağaza görsellerine kadar istenilen en iyi kalitede ve hızda, birçok reklam ve görsel çalışmalar sağlamaktadır. Bu alanda çalışacağınız doğru marka ve firmalardan biri olurken isteklerinize en uygun şekilde hizmet alabilir, kalite açısından seçici davranışlarınızı da buna göre değerlendirebilirsiniz.