ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kadının evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tuba Çelik’in (35) Tellidere Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu apartmana girerken pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili yürüttükleri soruşturmada, kadının şu an cezaevinde olan dini nikahlı eşi N.O'nun oğlu M.O'yla (26) sorunlar yaşadığı bilgisine ulaştı.

Cinayeti azmettirdiği iddia edilen M.O. ile arkadaşları H.I. (24), M.S. (25) ile V.B. (32) düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

M.O'nun babası cezaevine girdikten sonra Çelik'ten sık sık para istediği, kadının para vermemesi üzerine onunla kavga ettiği ve bu yüzden de hakkında uzaklaştırma kararı alındığı öne sürüldü.

Zanlıların olay günü apartmanın etrafında keşif yaptığı, Çelik apartmana girerken H.I'nın pompalı tüfekle ateş açtığı iddia edildi.

Kentteki bir eğlence merkezinin ortağı olduğu öğrenilen Tuba Çelik, 17 Kasım'da merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu apartmanın önünde pompalı tüfekle öldürülmüş halde bulunmuştu. Kadının vurulma anı apartmanın güvenlik kamerasına yansımıştı.