AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavga, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İlçenin Büyük Ağrı Caddesi İnzibat Köprüsü mevkisinde dün iki grup arasında çıkan ve Abdulhadi Nakkuş'un öldüğü, kardeşleri Mustafa ve Abdulmecit Nakkuş ile Mehmet Zeki Sarıboğa'nın yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Polisin, soruşturma çerçevesinde bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgaya karışanları yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.

Söz konusu silahlı kavga, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kavgaya karışanların silah ve sopalarla birbirlerine saldırmaları yer alıyor.

- Olayın geçmişi

İlçede dün iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada, silahla vurulan Abdulhadi Nakkuş, kardeşi Mustafa Nakkuş ve Mehmet Zeki Sarıboğa ile kesici aletle saldırılan Abdulmecit Nakkuş yaralanmıştı.

Yaralılardan Abdulhadi Nakkuş olay yerinde ölmüş, diğer yaralılar ise Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Bu kişilerden Abdulmecit Nakkuş tedavisi sonrası taburcu edilmiş, hayati tehlikesi bulunmayan 2 yaralı da tedavi altına alınmıştı.