HAKKARİ (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, "Bu ülkenin beraberliği, huzuru ve istikrarı için 81 il 81 milyon vatandaşımız hep birlikte dua ettiler." dedi.

Köseoğlu, Şemdinli Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman'ı makamında ziyaret etti.

Şemdinli İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Köseoğlu, ziyaret ettiği kanaat önderlerinin sorunlarını dinledi.

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dua eden Köseoğlu, 6 ay aradan sonra tekrar Şemdinli'de olduğunu belirtti.

İlçenin güzel insanlarıyla tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Köseoğlu, şöyle konuştu:

"Şemdinli'nin önde gelen kanaat önderleriyle görüştük, hayır dualarını aldık. Afrin'deki kahramanlarımıza dualar edip sevgilerimizi gönderdik. Bu ülkenin beraberliği, huzuru ve istikrarı için 81 il 81 milyon vatandaşımız hep birlikte dua ettiler. Hakkari bizim vazgeçilmezimiz ve göz bebeğimizdir. Her geldiğimizde huzur bulduğumuz ve buradan Türkiye'ye güzel mesajlar gönderdiğimiz özel bir ilimiz. İnsanları ve mekanları güzel olan bir yerimiz. İnsanımızın o sıcaklığı o samimiyeti o güler yüzlülüğü o içtenliği bizim için unutulmaz. Amacımız hem teşkilatlarımızla buluşmak hem de buradaki sıkıntılara çözüm üretmek. Bu anlamda güzel bir ziyaret oldu. Bizi buraya bağlayan ve aşık eden Hakkari ve Şemdinli'ye özel teşekkür ederiz."

Ziyarete Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Türk Hava Kurumu Hakkari Şube Başkanı Salih Kahraman, kanaat önderi Mikail Ediş ve partililer de katıldı.