Amazon PPC reklam

Amazon'un satıcıları için açtığı Otomatik reklamları açmanın en önemli sebebi, bir ürünün nasıl satılacağına dair püf noktaları reklam veren satıcılara bildirir.

Otomatik reklam açtığınız zaman size zengin kelime örnekleri veriyor.

Otomatik reklamdaki en temel iki faydası yeni kelimeler üretip başarı olup olmadığana bakmak ve sizin dükkanınızı endekslemesidir.

Akan Yürekli yazılımı ile Amazon PPC reklamlarınız en yüksek verimi sağlayacak

Otomatik reklamlar üzerinden görüntülenmenizi 10 kat daha yüksek bir oranda yapabilmek için Akan Yürekli tarafından üretilen yazılımı tercih etmek siz satıcılar için ekonomik olarak büyük bir rahatlık sağlamaktadır.

Akan Yürekli yazdığı Amazon Reklam Desteği ve Otomasyon Hizmetleri ile sizlere büyük bir kolaylık sunuyor. Şu an da ana bayiliğini yaptığı birçok markanın ürünlerini sizlerde alt bayi olarak satışa başlayabilirsiniz.

Amazon PPC reklamları güçlendiriyor

Amazonda verilen PPC (otomatik) reklamlara artı bir yazılım üreten Akan Yürekli, Amazon'un normalde Google, İnstagram ve Facebook yerlerden getirdiği tekil müşteri sayısını 10 kata kadar çıkarabilmektedir.

Akan Yürekli’nin yazılımı ile satışlarınızı artırın

Rekabet ortamının arttığı şu günlerde Akan Yürekli hazırladığı yazılımla Amazon'un PPC reklamlarının performansını yükselterek sizlere daha az paraya daha çok potansiyel müşteri yollar.

Birçok Amazon satışçısı müşterisini arttırabilmek amacıyla karından Amazon otomatik reklamlara para ayırmak zorunda kalıyor. Üstelik otomatik reklamların performansına bakıldığında verdiğiniz parayla sattığınız ürünün kar marjı karşılanmadığı için ekonomik olarak da zor durumda kalıyorsunuz.

Amazon Buybox puanınızı yükseltin

Potansiyel müşteriler ürün araması yaptığı zaman çıkan satıcıların ürün başlığı altında listelenmesi olarak tanımlanıyor. Hazırlanmış olan bu sistem sayesinde satıcı listesinde müşteri 'Şimdi Al' ya da 'Sepete Ekle' kutucuğuna tıkladığı zaman sistemsel olarak Buybox puanı en fazla olan ürün satıcısının ürünü ya da ürünleri sepete atılıyor. Buybox’ı hak edebilmek için de Amazon'un belirlediği kriterlere sahip olmak zorundasınız. Satışlarınızı Amazon’da artıran bu yöntemi de kullanabilmek için Akan Yürekli tarafından yazılan yazılım Amazon PPC’ye bağlanıp size çok sayıda müşteri göndererek imdadınıza yetişir.