ATM’lerden para çekmek oldukça kolay olduğu gibi hızlı bir şekilde ATM’ler üzerinden çok daha fazla ve özel imkanlardan da faydalanabilirsiniz. Para çekmek isteyen kişiler için ise ATM’lerin en büyük dezavantajı yüksek tutarlarda para çekimine her zaman izin vermemeleri olmaktadır. Akbank günlük para çekme limiti üstünde olan isteklerinizi ATM’ler üzerinden sağlamanız mümkün olmamaktadır. Bunun için en yakın banka şubesine giderek para çekim işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Para Çekme

Para çekme işlemleri için banka ATM’sinden kartınızı sokarak ve şifrenizi girerek hesabınıza ulaşmanız gerekmektedir. Bundan sonra yapılacak para çekme işlemleri için farklı kart türlerine göre limitler farklı olabilmektedir. Siz de banka görevlileri ile iletişim kurarak kartınıza uygun olan para çekme limitini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Akbank para çekme limiti ise günümüzde en sık kullanılan Akbank kartı olan NEO kartı için 5000 lira olarak sınırlandırılmıştır. NEO kartına sahip Akbank müşterileri gün içinde istedikleri herhangi bir ATM üzerinden günlük 5000 lirayı aşmayacak şekilde para çekim işlemi gerçekleştirebilmektedir. Siz de bu sayede istediğiniz her an ihtiyacınız olan tutarlar için en pratik çekim işlemini sağlayabilirsiniz.

Akbank Kart Türleri

Kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına göre tercih edebilecekleri çok farklı ve özel kartlar bulunabilmektedir. Akbank için en çok kullanılan kartların başında ise NEO kartlar gelmektedir. Bunun yanı sıra özel kullanımlar için bulunan NEO Private Kart veya NEO Business kart ile birlikte siz de ihtiyaçlarınızı çok daha pratik ve kolay bir şekilde giderebilirsiniz. Özellikle son zamanlarda ATM üzerinden para çekme limitinin ne kadar olduğuna dair soruların sayısında da ciddi oranda bir artış yaşanılmaktadır. Bu kapsamda Akbank para çekme limiti ne kadardır? Sorusu da sıklıkla dillendirilmektedir. Akbank genel olarak para çekme limitini 5 bin Türk lirası olarak belirleyen bankalar arasında yer almaktadır!