Avukatlık mesleği özel ve kutsal bir görevdir. Avukat cübbesi bu mesleği temsil eden en önemli göstergedir. Adliye koridorlarında ve mahkemelerde avukatların üzerlerindeki cübbeler onları temsil eden bir özellik haline gelmiştir ve bu nedenle her avukat tarafından önem verilen bir kıyafettir. Sizlerde avukat, savcı veya hakim iseniz giymiş olduğunuz cübbenizin özenli ve kaliteli olması sizin bu mesleğe verdiğiniz önemi göstermektedir.

Yargı sisteminin demirbaşı olan savcılar, hakimler, avukatlar, mahkemelerde birbirinden farklı cübbeleriyle yer alır. Her birinin giydiği cübbe farklı anlamlar ifade eder. Koyu siyah cübbe, sıradan bir kıyafet değildir, vicdanın ve bağımsız ve tarafsız kalmanın sembolüdür. Yargı makamı, herhangi bir makamdan ya da rütbeden talimat almadığı, bağımsız olduğu için, kimsenin önünde iliklenmemesi için hiç bir yargı cübbenin düğmesi yoktur. Yargı, kamu görevi olması sebebiyle cübbelerde cep yoktur.

Yordam Mezuniyet

“Türkiye’nin önde gelen Cübbe üreticisi” yordammezuniyet.com; Türkiye’deki başarılı cübbe üreticileri arasında yer alır. Bütün cübbe taleplerinizi basitce bulabileceğiniz yordammezuniyet.com’da geçtiğimiz yıl binlerce online sipariş aldık. Mezuniyet Cübbeleri, Kep Cübbe, Avukat Cübbeleri, Savcı Cübbeleri, Hakim Cübbeleri, İmam Cübbeleri, Nikah Memuru Cübbeleri ve Graduation Gown denildiğinde akla gelen ilk marka olmayı başarmış Yordam Mezuniyet yüzlerce model cübbeyi sizlere sunmaktadır.

Avukat cübbesi modellerimiz bütün özellikleri baro tarafından belirlenen mevzuata göre üretilmektedir. Cübbenin yeşil kısmı hukuk davalarını, kırmızı kısmı ceza davalarını temsil eder. Kamu hizmeti olduğundan cübbenin cepleri, bağımsız olduğundan düğmeleri yoktur. Beş farklı standart beden olarak stoklarımızdan gönderim yapabiliriz veya kişiye özel ölçüleriniz ile tam vücudunuza uygun şekilde üretim yapabilmekteyiz.

Avukat Cübbesi Modelleri

Firmamız bünyesinde beş farklı model avukat cübbesi üretmektedir, Avukat cübbeleri uzaktan bakıldığı zaman hepsi aynı gözükse de farklı kumaşlar kullanılarak üretilmektedir. Yordam Mezuniyet olarak standart, alpaka, saten , krep ve ipek kumaş olarak üretim yapmaktadır.

Standart Avukat Cübbesi; pamuk ve viskon karışımı içeren bu kumaş türü en çok tercih edilen modelimizdir. Yumuşak dokusu ve terletmeme özelliği öne çıkar.

Alpaka Avukat Cübbesi; oldukça uzun ömürlü olan bu kumaş türü oldukça dayanaklı ve kalın yapısı sebebiyle sıcak tutar.

Saten Avukat Cübbesi; pamuk içeriği sebebiyle nefes alabilen bir yapıya sahiptir, kullanımı rahattır fakat fazla kırıştığı için dikkatli olmakta fayda var.

Kırışmaz (Krep) Avukat Cübbesi; İpek, yün ve vizkoz karışımlı bir kumaştır. Buruşmayan ve ütü gerektirmeyen bir yapıya sahiptir. Her vücut tipine yakışır, vücuda yapışmaz. Şık ve gösterişlidir.

İpek Avukat Cübbesi; İpek doğal lif içerdiği için sağlıklı bir kumaş çeşididir. Kırışmaz, ütü gerektirmez ve doğru tekniklerle bakımı yapıldığında uzun süre kullanılabilir. Yumuşak dokuda olması özellikle yaz aylarında terlemeden vakit geçirmeyi sağlamaktadır.

Bütün modelleri detaylı incelemek için internet sitemizi ziyaret ediniz.

İsim İşlemesi Nakışlı Avukat Cübbesi

Teknolojik nakış makineleri kullanılarak dışarıdan gözükmeyecek şekilde ensenize isim işlemesi yaptırabilirsiniz. Bu şekilde cübbeleriniz karışmasını önleyebilir ve cübbenin sizin bir parçanız olmasını sağlayabilirsiniz. Dört farklı font Seçeneği sunan Yordam Mezuniyet bu işlem için on beş Türk lirası fark almaktadır.

Kişiye Özel Avukat Cübbesi

Yordam Mezuniyet standart beden kalıpları dışında kişiye özel ölçülerle üretim yapabilmektedir. İsterseniz boy ve kilo bilgilerinizi vererek isterseniz talep ettiğiniz cübbe ölçülerine göre üretim yapabilmektedir. Kişiye özel ölçülerle üretim için yirmi beş Türk lirası fark alınmaktadır.

Avukat’a Hediye

Bir avukata alınabilecek en mantıklı hediye tabiki ona meslek hayatı boyunca zorlu davalarda onun yanında olucak ona şans getirebilecek bir cübbe almak olabilir. Avukat cübbesi hediye edeceğiniz kişi bunu hep hatırlıcaktır. Özellikle davalHediye olarak aldığınız ürünün yanında hediye paketide satın alabilir böylece zaman kazanabilirsiniz.

Sizde kaliteli ve şık bir cübbeye sahip olmak veya modellerimizi incelemek için www.yordammezuniyet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.