1970 yılında Rifat SARI tarafından, Çağlayan’da küçük bir marangoz atölyesi olarak kurulan Çağın Ofis Mobilyaları, Türkiye’de kaliteli, modern ofis mobilyalarının üretim noktası oldu.

2 uluslararası marka ve 6 mağaza da yer alan Çağın Ofis, tasarımcılar için birçok seçenek sunmaktadır. Ofis mobilyaları ile beraber ofis bekleme koltukları, toplantı masaları, döşemelik kumaş seçimi ve daha fazlasını sunan, Türkiye’deki en gelişime açık, dinamik ve inovatif ofis mobilya üreticisidir.

7000 m2 üretim tesisinde kurulu olan fabrikada, kaliteli üretim ve planlama mühendislerinin yanı sıra alanında uzman teknisyen ve ustalar ile üretim yapmaktadır.

AVUKATLARA ÖZEL KAMPANYA

hukukihaber.net okuru avukat ve hukukçulara özel indirimler sunan Çağın Ofis ürünlerini incelemek için TIKLAYINIZ 

Çağın Ofis, Üretim

Çağın Ofis, yapmış olduğu birçok tasarımı, bünyesinde bulundurduğu ARGE Tasarım Merkezi ile hayata geçirmektedir. Tasarım Merkezi’nin yanısıra proje mimar ve tasarım ekibiyle eğitim, sağlık, hastane, otel, firmaların genel müdürlük ve ofis tasarımları için gerekli olan tüm ürünlerin tedariklerini tek bir noktadan yönetmektedir.

Çağın Ofis, Tasarım Merkezi

Çağın Ofis, Tasarım Merkezi

ARGE birimi tarafından yapılan tüm çalışmalar uzun ve hassas araştırmalar sonucu birçok elde edilen tasarım arasından seçilerek üretim aşamasına gelmektedir. Tüm tasarımlarımızın odağına İnsan & Doğayı ön planda tutarak sade, modern ve maliyet açısından en uygun planlama yapmaktadır. Endüstriyel ürün tasarımı ile beraber ARGE, Tasarım Merkezi’nde oluşturulan numuneler arasından en uygun tasarım ürünü seçilerek üretim aşamasına geçilmektedir.

Scoop Makam Takımı

Çağın Ofis ürünlerini incelemek için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.caginofis.com