İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrencilerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çağırıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, lise son sınıf öğrencileriyle buluştu.

Çağırıcı, Bağcılar'da her ay geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu ay Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "Öğrenci Buluşmaları" etkinliğine katıldı.

Başkan Çağırıcı, burada yaptığı konuşmada gençlere güvenilmesi gerektiğini söyledi.

Çağırıcı, gençlere Türkiye gündemi ve gençliğin görevleri hakkında bilgi vererek, özellikle siyaset düşünen öğrencilere müjdeli bir haber verdi.

Geleceğin gençlerle daha güzel olacağını belirten Çağırıcı, şunları kaydetti:

"Sizler seneye birer üniversite öğrencisi olacaksınız. Kendinizi her alanda geliştirin. 18 yaşınıza girdiğinizde seçilme hakkınız olacak. İnşallah 2019 seçimlerinde milletvekili adayı, belediye başkanı adayı veya meclis üyesi adayı olma hakkına sahip olacaksınız. Bu ülkede bunlar gerçekleşecek. Allah nasip ederse ilk hedefimiz bunu Bağcılar'da gerçekleştirmek. İnşallah 2019'da Bağcılar Belediye meclisimize öğrencilerimizin de temsil edildiği ve meclis üyesi olarak seçildiği bir meclisi hep birlikte göreceğiz. Biz gençliğimize güvenmek zorundayız. Biz 21 yaşında İstanbul’u fethetmiş Fatih Sultan Mehmed’in nesliyiz. İnşallah gelecek sizlerle çok daha güzel gelecek."