Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon Bağdat Caddesi araştırmamızda karşımıza çokça çıkan Buz Lazer, ağrısız lazer epilasyon olarak biliniyor. Lazer epilasyon ağrısından çekinenler için ideal bir çözüm olan Buz Lazer, FDA onayına sahip güvenli bir sistem. Yaptığımız araştırmalar sonucu 80’den fazla ülkede kullanıldığını öğrendik.

Buz Lazer, epilasyonun ağrısız olmasını sağlayan patentli teknolojiler kullanıyor. Bu öncü teknolojiler sayesinde lazer epilasyonun konforlu olmasını sağlıyor. Ütüleme epilasyon tekniğinin yaratıcısı firma tarafından geliştirilen Buz Lazer, bu patentli uygulama tekniği ile kıl köklerini kademeli olarak ısıtıyor. Böylece hem lazer epilasyon esnasında sıcaklık hissedilmiyor hem de cilt yüzeyi korunuyor ve yanık riski ortadan kalkıyor. Bronz tenlerde de yanık riski olmadan lazer epilasyon yapılabilmesine olanak tanıyan Buz Lazer, her mevsimde uygulanabiliyor. Böylece yaz aylarına rastlayan lazer epilasyon seansları sorun olmaktan çıkıyor.

Ice Teknolojisi ile Konforlu Lazer Epilasyon

Buz Lazer, patentli Ice Teknolojisi ile cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Tedavi başlığının safir ucu, cilde değdiğinde buz gibi soğuk olduğu için cildi hemen serinletiyor. Tüm uygulama boyunca bu serinlik devam ediyor, cilt sürekli ferahlıyor. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde hissedilen ısı, Buz Lazer epilasyonda yerini buz gibi bir soğuk hisse bırakıyor. Lazer epilasyona üst seviyede konfor getiren Ice Teknoloji ağrısız bir lazer epilasyon sunuyor.

Ağrısız ve yan etki riski yok denecek kadar az olan Buz Lazer, erkekler tarafından da tercih ediliyor. Erkekler sakal şekillendirme, ense, sırt, omuz gibi bölgelerine ağrısız olması ile öne çıkan Buz Lazer yaptırmayı tercih ediyorlar. Kulak içi, burun içi gibi erişilmesi güç alanlarda kullanılmak üzere özel bir uca sahip olan Buz Lazer, tüm bölgelerde eksiksiz bir lazer epilasyon sunmayı amaçlıyor. Bu özel yüz ucu, kaş şekillendirme ve sakal şekillendirme gibi hassasiyet gerektiren alanlarda da pratik bir uygulama yapılabilmesini sağlıyor.

Ayva tüylerinde aktivasyona neden olmadığı için yüz lazer epilasyonunda da Buz Lazer ideal bir yöntem. İnce kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili olan Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Kıl kalınlığı ve kıl yoğunluğuna bağlı olarak bazen ek 1-2 seans daha gerekebiliyor.

Etkili ve kalıcı sonuçlara sahip Buz Lazer yenilikçi teknolojilerle lazer epilasyona konfor getirmiş bir sistem. Ağrısız olmasının yanı sıra tüm cilt tiplerinde güvenli olması, tüm kıl tiplerinde etkili olması, minimum yan etki riski ile adeta lazer epilasyonu yeniden tanımlamış durumda. İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak acısız, ağrısız bir şekilde kurtulmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Bu nedenle Bağdat Caddesin’de olduğu gibi tüm bölgelerde Buz Lazer merkezlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmak için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.