Kanal D kanalının yeni dizileri arasında yer alan Baht Oyunu dizisi, seyircisiyle 15 Haziran tarihi itibariyle buluşmuş bir yapımdır. Fatih Enes Ömeroğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Baht Oyunu dizisi, ARC filmin imzasını taşımaktadır. Dizinin başrollerinde ise Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel yer almaktadır. Dizi kendine özgü senaryosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan bir yapım olarak izleyicisinin karşısına çıkmaktadır. Bu arada Baht Oyunu son bölüm izle uygulamaları aracılığıyla internet üzerinden seyredilmesi de mümkün olmaktadır. Bu durum da doğal olarak dizinin izleyici sayısını arttırmasında etkili olmaktadır.

Baht Oyunu Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Etkili bir oyuncu kadrosuna sahip olan Baht Oyunu dizi, çok sayıda tanıdık simaya da rol vermektedir. Bu dizinin kadrosunda Altan Erkekli gibi önemli isimlerin bulunuyor olması, dizinin kadrosunu da güçlendirmektedir. Sizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel yer alırken, Nebi Taşkan ve Aslı Sümen gibi isimler de dizide rol almaktadır.

Funda İlhan ve Hande Subaşı’yla birlikte dizide Tuğba Çok ve Anıl Çelik de yer almaktadır. Yine dizinin güçlü kadrosu arasında İrem Yüksek, Ozan Dağgez ve Emrah Ben de yer almaktadır. Görüldüğü üzere Baht Oyunu dizisi çok sayıda farklı oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Dizinin bu özelliği sayesinde etkili bir izleyici kitlesini hedeflediğini ifade etmek de mümkün olmaktadır.

Baht Oyunu ve Dizi İzle Platformları

Son zamanlarda dizi izle platformlarının sayısının etkili bir düzeyde artış gösterdiği bilinmektedir. Bu durum Baht Oyunu dizisinin de bu tarz platformlarda etkili bir düzeyde var olmalarını mümkün kılmaktadır. Tam da bu noktada Baht oyunu dizisini sorunsuz bir şekilde izlemeyi isterseniz, mutlaka platform tercihini isabetli bir şekilde yapmak durumundasınız. Ancak bu sayede sorunsuz bir seviyede bu dizi filmi seyretmeniz de mümkün olacaktır.

Baht Oyunu dizinin senaryosu da kendine özgü motifleri içeriğinde barındırmaktadır. Ada’nın ilk aşkıyla birlikte olma hayali ve onunla birlikte olamazsa karşılaşacağı mutsuzlukların korkusu dizide konu olarak işlenmektedir. Dizinin senaryosunu Erkan Birgören’le Tuna kıygı yapmaktadır. Baht Oyunu dizisinin senaryosunun da izleyicisinin ilgisini çekeceği düşünülmektedir.