DÜZCE (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Hep beraber, güzel işler yapıyoruz. İl başkanlarımız, valilerimiz ve belediye başkanlarımızla tam bir uyum ve tam bir mutabakat içerisinde güzel işler yapıyoruz." dedi.

Bakan Özlü, Düzce Belediyesi Kapalı Pazar Yeri açılışı ve Sosyal Yaşam Merkezi ile Düzce Belediyesi'ne kazandırılan 5 adet CNG'li yolcu otobüsünün hizmete alım töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her ilinde güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Türkiye için çalıştıklarını ifade eden Özlü, "İki gündür Hatay'da idim. Hatay Afrin'e yakın bir bölge. Orada hem şehit cenazelerine katıldım hem de son gelişmeler nedeniyle ortaya çıkan güvenlik sorunlarını yerinde inceleyip onları gözlemledim. Sayın Başbakanımızın 'Hatay'a git, Hatay'ı dinle' talimatları vardı. Hatay'daki kardeşlerimizin, KOBİ'lerimizin ve sanayicilerimizin sorunlarını dinledim, onları yerine getirdim. Hep beraber, güzel işler yapıyoruz. İl başkanlarımız, valilerimiz ve belediye başkanlarımızla tam bir uyum ve tam bir mutabakat içerisinde güzel işler yapıyoruz." diye konuştu.

"Birlikten kuvvet doğar." diyen Özlü, "Birlikte yapıyoruz, birlikte başarıyoruz. Bundan sonra da her ay Düzce'de birkaç açılış yapacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Özlü, daha sonra protokol üyeleri ile pazar yerini gezerek, pazarcılara hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Esnafla uzun süre sohbet eden Bakan Özlü, bir meyve tezgahında yediği portakallardan basın mensuplarına ikram etti.

Bakan Özlü, daha sonra protokol üyeleri ve basın mensupları ile açılışını yaptığı CNG'li otobüslerden birine binerek, Düzce Valiliği'ndeki programına gitti.