Küresel Kripto Para piyasası sayılı borsa arasında dönüyor. Kimi borsa sağladığı üstün güven sayesinde ayakta dururken kimi borsa da sağladığı finansal avantajlar sayesinde ayakta duruyor. Kripto para borsaları ortada fiziki bir para tam olarak bulunmadığı için istedikleri zaman insanları dolandırabilirler. Bu sorunu ortadan kaldırmak için güvenli bir borsaya kayıt olmanız çok önemli. En çok tercih edilen borsaların başında yer alan Binance kripto para borsalarından birisi. Komisyon düşüklüğü, çöküş yaşamaması, güvenli olması ve hızlı işlemler sağlaması tercih edilmesini sağlayan noktalardandır. Bu kripto para borsasında da çoğu borsada olduğu gibi bir referans sistemi mevcut. Peki bu referans sistemi nasıl işliyor? Binance Referans kimliği nedir?

Binance Referans Kimliği

Sadece kripto para borsalarında değil çoğu platformda referans sistemi mevcut. Bazı platformlar bu sistemi referans olarak değil de aile sistemi olarak da nitelendirebiliyor. Tabi genel olarak kullanılan isim referans sistemidir. Referans sistemleri derinlik ve sağladığı avantajlara göre ayrılırlar. Binance’de de bu şekilde ayrım sağlayan özellikler ve avantajlar var. Referans kimliği de referans sistemlerinin düzenli olarak işlenmesini sağlar. Çoğunlukla harf ve sayılardan oluşan bu kimliğin güvenlik olarak hiçbir sıkıntısı yoktur. Hatta çeşitli avantajlar sağladığı için yararı vardır diyebiliriz. Binance referans kimliğinizi dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz.

Binance Referans Kimliği Önemli Noktalar

Herhangi bir bilgisi olmadan Binance’e üye olmak kullanıcıları daha sonradan üzebiliyor. Bunun temel sebepleri kaçırdıkları güzel fırsatlardır. Siz de bu fırsatları tam olarak öğrenip üye olmak istiyorsunuz. Binance referans kimliği rehberimizi okumanızda fayda var. Öyleyse rehberimize geçelim.

  • Öncelikle Binance Globale üye olmadan önce yüksek komisyon indirimi sağlayan bir referans kimliği girmelisiniz. (Referans Kimliği Avantajları yazımıza bakabilirsiniz)
  • Biz sizler için yüksek indirim sağlayan bir referans kimliği hazırladık. Bu UL2M4EB8 referans kimliğini gerekli alana girebilirsiniz.
  • Referans kodu giriş yaptığımız alanda “isteğe bağlı” bir giriş yazsa da referans kodunu girmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.
  • Çok önemli noktalarımızdan birisi de referans kimliği alanına üye olduktan sonra asla ulaşamıyorsunuz. Yani referans kimliği yerine üye olmadan önce herhangi bir kod girmediyseniz sağlanan avantajlardan yararlanamazsınız.
  • Size burada güzel bir haberimiz var. Eğer referans kod girmeden üye olduysanız hemen üzülmeyiniz. Binance kimlik doğrulamasını halen yapmadıysanız yeniden üye olma ekranına gelip referans kimliği girebilirsiniz.

Not: Kimlik doğrulaması yapmış hesaplar ısrarla referans kod girmek isteyip yeni hesap açabiliyorlar. Size uyarımız ilerde oluşabilecek sorunlar için kendi şahsi hesabınızla devam etmenizdir. Umarız yazımız ilginizi çekip aklınızdaki sorulara cevap niteliğinde olmuştur. Kaynak: https://kriptomaymunu.com/binance-20-referans-kodu/