Her insanın vücuduna göre yağ birikmesi farklı olacağı için, yanlış uygulamalar nedeni ile yağlardan kurtulamayacağınız gibi, ayrıca cildinizde hasarda oluşabilir. Burada önemli olan yapılacak bu uygulamanın doğru merkezler tarafından yapılmasıdır. Ağrısız ve acısız olarak yağlardan kurtulacağınız için, yağların parçalanması adına kesin çözüm olarak da karşımıza çıkıyor. Kadın ya da erkek herkesin rahatlıkla en hızlı neticeyi alabilecekleri seçkin incelme fırsatı sunan bu yöntem ile artık kurtulamadığınız yağlardan kurtulmuş olacaksınız.

Soğuk Lipoliz İle Tanışmaya Hazır Mısınız?

Üstelik yağların fazlalığı ya da azlığı fark etmeyeceği gibi, cilt tipinizde fark etmeyecektir. Burada önemli olan birikmiş yağların miktarı ve doğru bir şekilde soğuk işlem ile parçalanarak vücuttan atılmasıdır. Bunların sağlanması durumunda, artık cildiniz ilk 2 ile 4. haftada ciddi bir incelme ile karşılaşacak. Ayrıca 6 ay boyunca incelme devam edecek ve 6 ayın sonunda ne kadar inceldiğinizi de görmüş olacaksınız.

Sağlıklı bir cilt görünümünün sağlayıcısı olarak nitelendirilebilen soğuk lipoliz ile birlikte, vücudunuzun da yağların atılması ile birlikte oluşan kırışıklıklar için de farklı cilt bakım uygulamaları da yaptırabilirsiniz. Böylelikle komplike olarak bakımınızı da yaptırmış olacaksınız. Keyifli bir şekilde incelmek artık sizin elinizde olacağı için, cilt bakım uzmanları ile görüşerek, yapılacak olan uygulamayı daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Soğuk lipoliz hem rahat etmenize hem güzel görünmenize imkan sunacağı için, her anlamda avantajlı olacak ve sağlıklı bir görünüme de sahip olacaksınız. Çünkü birikmiş yağlara uygulandıktan sonra vücut etkisine devam ediyor ve yağlar belirli bir süre vücuttan atılmaya başlıyor. Bu süreçte ise incelmeniz devam ediyor ve buna göre artık vücudunuz daha güzel bir hale gelerek, yaz için harika bir bakım sürecine de başlamış oluyorsunuz.

Yaza Hazırlığa Soğuk Lipoliz İle Başlayın

Soğuk lipoliz uygulanan cihaza göre oldukça büyük etkiler sağlıyor. Tabii ki uygulamanın yapılacağı merkezde önemli olduğu için, bu alanda eğitim almış olan uzmanlar sayesinde istediğiniz etkiyi elde etmiş olacaksınız. Tabii ki soğuk lipoliz fiyatları buna göre değişiklik göstereceği için, en iyi sonuçlar için öncelikle fiyata değiş, uygulamayı en iyi şekilde yapan merkezleri tercih etmeniz gerekiyor.

Soğuk lipoliz deri altına yüksek enerji yollayarak yağların donmasını ve donarak parçalanmasını sağlıyor. Bu sayede lokal bölgelerde birikmiş olan yağlardan kurtulmuş oluyorsunuz. Etkisi bir hayli fazla olan bu uygulama son yılların mucizesi olarak karşımıza çıkıyor. Tüm dünya genelinde kullanılmasından dolayı, sadece 1 seansta ve sadece 60 dakika içerisinde ciddi derecede incelmenizi sağlıyor.

Uygulamanın yapılacağı bölgelerde birikmiş olan yağlar temel alınmasıyla birlikte, 45 ile 60 dakika arasında yapılacak olan bu uygulama ile artık yağlar ilk 2 hafta ile 4 haftalık süreçte belirli bir incelme olurken, tüm yağların vücuttan atılma süreci ise 6 ayı buluyor. Yani incelmeniz bir anda olmasa da, zaman içerisinde ciddi bir incelme sürecine giriyorsunuz. Bu incelmeyi daha iyi bir hale getirmek ise tamamen sizin elinizde olup, gerekli tedbirleri almanız durumunda, incelmeyi kalıcı bir hale getirmiş olacaksınız.

Soğuk Lipoliz İle Lokal Yağlardan Kurtulun

İncelmenin hızlanmasını sağlamak için düzenli spor yapmanız, diyet programınıza devam etmeniz, yağlı yemeklerden kaçınmalısınız. Ayrıca bu durum kalıcılık için de devam edilmeli ve buna göre sağlıklı bir bedene sahip olmalısınız. Çünkü bu tam olarak bir fırsat olduğu için, karşınıza çıkan bu duruma karşın sizde gerekli tedbirleri almalısınız. Bu sayede yıllardır özlemini kurduğunuz harika bedene sahip olabilirsiniz.

Öncelikli olarak bizim toplumumuzda yağlı yemekler kaçınılmazdır. Haliyle vücut bu fazla yağları biriktirerek, çeşitli bölgelerde birikiyor ve bu birikme ile birlikte yağlanmanın olduğu bölgeler daha kalın bir hale geliyor. Bu da en fazla göbek, kalça, basen ve bacak bölgelerinde birikiyor.

Bu bölgeler vücudun en hareketsiz bölgesi olması nedeniyle, haliyle enerji yakımına uygun olmadığı için yağlarda burada birikiyor. Eğer soğuk lipoliz yaptırdıysanız şunu bilmelisiniz ki yağlar yeniden oluşabilir. Tabii ki bunun için belirli bir süre geçmesi gerekiyor. Yani diyelim ki düzenli spor yapmıyor ve dilediğiniz gibi besleniyorsanız, haliyle yağlanma olacaktır.

İşte bu durumlarda yeniden oluşan yağlar için düzenli aralıklar ile tekrar soğuk lipoliz yaptırabilirsiniz. Soğuk lipoliz ile birlikte daha güzel ve daha sağlıklı bir görünümün yanı sıra artık bedeninizin çok daha iyi olmasını da sağlayacaksınız. Tabii ki bu süreçte belirli kırışıklıklar ve sarkmalar olacağı için, buna karşın da çeşitli cilt bakımları ile bedeninizin harika bir görünüme sahip olmasını da sağlayacaksınız.

Sadece 60 Dakikada Soğuk Lipoliz İle İncelin

Şunu unutmayın ki bu işlem zayıflamak için kullanılmamaktadır ve zaten zayıflama etkisi de bulunmuyor. Sadece yağlar donduğu ve parçalanarak vücuttan atıldığı için, bu yağlar nedeniyle oluşan fazla kilolardan kurtulursun. Ama bu da vücudunuzun her yeri için değil, sadece lipoliz uygulamasının uygulandığı yerler için geçerlidir.

Kendini ödüllendirmek isteyen herkes için soğuk lipoliz en etkin incelme yöntemlerinin başında geliyor. Mucizeler yaratmak ve yaşamak isteyenler için dünyanın her yerinde kabul görmüş bu uygulama sayesinde ciddi bir incelme sürecine de gireceksiniz.

Düğün yapacaklar, yazı tatili planlayanlar, mezuniyet gecesini en güzel şekilde geçirmek isteyenler için, giyemedikleri elbiseleri giymenin yolu da lipolizden geçiyor. Özellikle belinin, basen bölgesinin ve tabii ki göbeğinden şikayetçi olanlar için, artık tüm bu şikayetlerden vazgeçerek harika bir bedene sahip olmaları mümkün olacaktır.

CRYO Lipo Soğuk Lipoliz Cihazı

Tabii ki yukarıda bahsettiğimiz üzere, bu işlem için doğru cihazın seçilmesi de bir hayli önemlidir. Etkisi kanıtlanmış olan ve FDA onayına sahip CRYO Lipo sayesinde, istediğiniz uygulamayı yaptırmış olacaksınız. Soğuk lipoliz kendi içerisinde de değişkenlere sahiptir. Uygulama yerlerine gönderilen soğuk hava ile yağlar dondurulduğu için, sonrasında ki parçalanma ile birlikte sadece 4 haftalık süreçte vücudunuzda ki değişimi de görmüş olacaksınız.

Soğuk lipoliz yıllardır cildinizde birikmiş yağların, yeni nesil teknoloji ile giderilmesini sağlamaktadır. Ayrıca her yıl kendini yenileyen bir sisteme sahip olmasından dolayı, sizde her yıl düzenli olarak bakımınızı yaptırabilirsiniz. Soğuk lipoliz fiyatları genel olarak kullanılacak başlığa göre değişiklik göstermektedir. Ancak bu başlıklarda farklı bölgelere bağlanarak, aynı anda birden fazla yere işlem yapabilir. Lakin bel bölgesi ile kalça ve bacak bölgesine ise iki başlıkta kullanılmaktadır.

En iyi soğuk lipoliz uygulamasını sağlayan CRYO Lipo cihazı ile sadece 45 dakika ile 60 dakika arasında yapılacak olan tek bir seans ile ciddi derecede incelme yaşamış olacaksınız. Güzellik merkezleri tarafından cazibeli bir hal almış ve en çok tercih edilen incelme uygulamaları arasında ilk sırada bulunan soğuk lipoliz birçok avantajı da beraberinde getiriyor ve yapılacak olan cilt bakımları ile birlikte, ciddi bir değişime de girmiş oluyorsunuz.

Soğuk Lipoliz İle Değişime Başlayın

Birçok bölgede rahatlık ve kullanım sağlayan soğuk lipoliz sayesinde, oldukça etkili sonuçlar almanız da kaçınılmaz olacaktır. Diğer uygulamaların yanı sıra %90'lık başarı oranı ile lipoliz yaptıranları mutlu ediyor. Kısacası müthiş etki sağladığı için oldukça ekonomik çözümleri de beraberinde getiriyor. Çünkü sürekli olarak değil, yılda bir yada birkaç yılda bir yaptıracağınız bu uygulama, cebinizi de korumanıza yardımcı olacak.

Soğuk lipoliz fiyatları tek bir seferlik seans için çok uygun hale geliyor. Özellikle çift başlığı ile bölgesel yağlanmalardan da kurtulmuş oluyorsunuz. Soğuk lipoliz sonucun çok kısa sürede ortaya çıkmasını sağlamasından dolayı, yaptıran kişide harika bir incelmeyi de beraberinde getiriyor.