2017 yılında lansmanı yapılan Brawl Stars oyunu, 2018 ve özellikle 2019 yılında ulaştığı geniş kitle ile ses getirdi ve bugünde severek oynanıyor. 2017 yılında lansmanı yapıldığında oyun, yaklaşık günde 5 milyon kişi tarafından oynanıyordu. Brawl Stars, çok basit ve mobil için oldukça kolay oynanabilen bir oyun. Brawl Stars’da oyuncunun gerçekleştirmesi gereken iki ana eylem mevcut; hareket etmek ve saldırmak. Ayrıca ekran iki ana sıcak noktaya ayrılmış durumda. Çekim ve nişan için sağı, hareketler için de sol tarafı kullanıyorsunuz. Ayrıca, çok sayıda düşmana çok da çaba sarf etmeden veya nişan alma gereği duymadan ateş edebilirsiniz. Ana saldırıları kullanmak için, ekranın sağ tarafında bulunan butonu kullanabilirsiniz. Bir bütün olarak baktığımızda, rahat oynanabilen ve kullanıcı deneyimini üst seviyede tutan bir oyun görüyoruz.

Genellikle Brawl Stars gibi premium oyunlarda kullanıcılar, zevk alıyorsa mutlaka uygulama içi satın almalara yöneliyor. Ayrıca oyunda farklı ödüller kazandığınızda yansanız da devam etme imkanına sahip oluyorsunuz. Altın, elmas ya da ödül kutuları sayesinde daha güçlü bir karaktere sahip olabilirsiniz. Oynayacağınız oyuna uygun bir strateji belirleyebilir, en doğru karakterle ilerleyebilirsiniz. Kupalar kazandıkça ve oyunda ilerledikçe yeni karakterler satın alabilirsiniz. Brawl Stars, mobil olarak oynanabildiği gibi bilgisayarda da oynanan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Market görevi gören emülatörler sayesinde oyunu bilgisayara indirerek oynayabilirsiniz.

Brawl Stars oyunu için, son yıllarda severek oynanması ve geniş kitlelere ulaşmasının yanı sıra, daha geniş ekranda oynanma isteği de ön plana çıkmış durumda. Birçok kullanıcı mobil ekranlara sığamamaktan şikayetçi ve oyundan daha fazla keyif almak istiyor. Tabi bu durum bazı çözümleri de beraberinde getiriyor. Bu çözümlerin en başta geleni ise emülatörler. Emülatörler, Google Play, IOS gibi uygulama marketlerinin yanı sıra, Sega, Play Station 1, NES gibi oyun konsollarının oyunlarını bigisayarda açmaya yarayan bir aracı konumunda. Yani farklı bir dilde yazıldığı halde, başka dilde yazılan programları açmaya yarayan bir yazılım çeşidi olarak tanımlayabiliriz. 80’lerden bu yana sürekli değişen ve gelişen ama eski tadını her zaman arayan konsol oyuncuları için emülatörler büyük yenilik.

Örneğin, Super Mario oynamak isterseniz emülatörler sayesinde oyunu bilgisayarınıza indirebilir ve nostalji yapabilirsiniz. Ayrıca mobilde çığır açan Pubg mobile oyununu telefondan farklı olarak bilgisayarda geniş ekran ve klavyeyle oynayabilirsiniz. Bugün kullanabilmek için birçok emülatör internet ortamında mevcut. Ancak doğru ve verim aldığınız emülatörü tercih etmek sizin için mantıklı olacaktır. Sizin için en iyi olduğunu düşündüğümüz emülatörleri sayacak olursak Bluestacks 4, Memu, Genymotion, Remix OS Player, Nox Player örneklerini verebiliriz. İndirme kalitesi, depolama alanına göre seçip istediğiniz emülatörü kullanabilir ve keyifle büyük ekranda oyuna dalabilirsiniz.

Önce Tavsiye ettiğimiz Emülatörü İndir

Brawl Stars’ı bilgisayara indirerek oynamanız artık oldukça kolay. Normalde android sürümü olmadığı için Google Play’i bilgisayarınıza indiremiyorsunuz. Ancak emülatör gibi oldukça kullanışlı yazılımlar sayesinde bilgisayarınızda Google Play’i açabiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken size önerdiğimiz emülatörlerden gameloop’ı aşağıdaki linkten indirin ve kurun.

Gameloop indir

İndirmesi ve kurulumu oldukça kolay emülatörü açtıktan sonra, Google Play kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak girebilirsiniz. Sonrasında yapmanız gereken aynı mobilde olduğu gibi Brawl Stars indirmek. İndirdikten sonra klavye ve büyük ekranda oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Aynı işlemleri IOS üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Aynı adımları uygulayarak bilgisayarınıza indirerek oynayabilirsiniz. Sadece Brawl Stars değil, uygulama marketlerindeki tüm oyunları indirerek oynayabilirsiniz. Mobil oyunları bilgisayarda oynamanın farklı yolları da mevcut. Kimi kullanıcılar klavye kullanmak istemez. Buna karşın daha büyük ekranda oyun keyfi yaşamak ister. Bunun için bir usb kablosu da işinizi görebilir.

Telefonunuza ve bilgisayarınıza bu kabloyu bağlayıp gerekli ayarları yapıp oynayabilirsiniz. Farklı bir yöntem olarak telefonunuzu ve bilgisayarınızı aynı Wi-Fi ağında tutarak, Android cihazınızda bulunan ayna butonuna basarak cihazınızı bilgisayara yansıtarak oyunu oynayabilirsiniz. Bu yöntemler farklı ve ek yöntemler olsa da en mantıklı yöntem, emülatörlerle oyunu oynamaktır. Tamamen ücretsiz olan bu yazılımlar sayesinde rahat bir şekilde ve daha büyük ekranda oyu keyfi yaşayabilirsiniz.