Cem Adrian, 30 Kasım 1980 yılında Edirne’de doğdu. Ailesi geçmişte Yugoslavya’dan Türkiye’ye göçmüştür. Henüz daha ortaokulda okurken müzikle ilgilenmeye başlaması ve ilk bestelerini bu yıllarda ortaya çıkarması onun gelecekte mükemmel bir şarkıcı olacağının sinyalleriydi. 12 yaşının akabinde amatör radyo programları ile Edirne’de yerel bir radyo kurdu ve bu radyoda şarkılar çalmaya başladı. Bu mesleğin Cem Adrian’ın müzik sektörüne girmesinde önemli bir rolü vardır.

Hatta ve hatta kendi radyosunda çalışmayı bıraktıktan sonra resmi bir radyo kurumunda çalışırken ilk şarkısınıda bu radyonun stüdyolarında kaydetti. Hayallerine ulaşabilmek için 2003 yılında İstanbul’a gelerek Serkan ve Efkan Erdal ile birlikte “Mystika” adlı grubu kurdular. 2004 yılında ise henüz kimse tarafından bilinmiyorken geçimini sağlamak için çalıştığı cafede Fazıl Say’ın yakın bir arkadaşı ile tanışma fırsatı buldu ve Cem Adrian şarkıları neredeyse o günden itibaren hayatımızda yer etmeye başladı.

Müzik piyasasına giriş yaptıktan sonra farklı farklı birçok albüm çıkararak doğuştan mükemmel bir şekilde yaratıldığını herkese göstermeyi başardı. Normal bir insanın ses tellerinden daha uzun bir ses teline sahip olan şarkıcı dünyada sayılı kişilerin arasında yer almaktadır. 2018 yılında vizyona giren Çukur adlı dizinin birçok şarkısı kendisi tarafından bestelenerek yazılmış olup farklı farklı bölümlerde söylendi. Dizinin 3. Sezon 16. Bölümünde hiç beklenmedik bir anda sahneye çıkarak Ahmet Kaya’nın 1980’li yıllarda çıkış albümünde yer alan “Kum Gibi” adlı parçayı söyledi. İnsanlara duygu dolu dakikalar yaşatan şarkıcı sesinin mükemmelliği ile ön plana çıktığını bir kez daha hayranlarına göstererek yeni coverları arasına bir şarkı daha ekledi. Bu şarkı dizide yayınlanmasının ardından internette paylaşıldı ve bu dakikadan sonra milyonlarca tıklanma aldı. Youtube’de kısa süre içerisinde 50 milyondan fazla dinlenmeye ulaşarak kırılması güç olan bir rekora imza attı. Herkes tarafından ilgi gören Cem Adrian – Kum Gibi indir adlı şarkıyı bilgisayarlarınıza ve telefonunuza indirmek için mp3 semti sitesini kullanabilirsiniz. Bu siteden şarkıyı herhangi bir şekilde reklamla karşılaşmadan ve ücretsiz bir şekilde indirme imkanı bulabiliyorsunuz.

Kaynak: https://mp3semti.com/