Hem estetik açıdan hem de işlevsellik açısından çene yapısında olan bozuklukların tedavisi çene cerrahisi ile yapılıyor. Çene estetiği ameliyatları uzman hekimle tarafından sağlanıyor. Yüz yapısına en uygun olan çeneler ve yapışla bozukluklardan dolayı tam işlevsel olmayan çeneler için operasyon düzenleniyor.

Çene estetiği gerektiren durumlarda doktor teşhisinin ardından estetik operasyonlar yapılıyor. Bunun için çenenin geride olması, çene yüksekliğinin yetersiz olması, çene usunun asimetrik olması çene estetiği gerektiren durumların başında geliyor.

Çene estetiği gerektiren durumlar için çene ameliyatı yapılıyor. Hedeflenen ve olması gereken ölçü ve şekillere ulaşabilmek için yapılan çene ameliyatları ortalama olarak 2 saat sürüyor.

En iyi çene cerrahileri

Çene ameliyatı için öncelikli olarak teşhis konulması gerekiyor. Prof. Dr. Kemal UĞURLU ile iletişime geçebilirsiniz. Ön muayene talebinde bulunabilirsiniz. Bu muayene sürecinde ne tür bir operasyon yapılması gerektiği, operasyonun ne kadar süreceği ve maliyetinin ne kadar olacağı konusunda en net bilgileri alabilirsiniz.

Kemal Uğurlu resmi web sayfasına girişi yapabilirsiniz. Burada çene cerrahisi, çene estetiği ve çene ameliyatı konusunda doktor tarafından verilen en önemli bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz. İletişim bilgileri üzerinden Prof. Dr. Kemal Uğurlu’ya ulaşabilir ve ön muayene için randevu alabilirsiniz.