ADANA (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil'in babasını, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Partisinin il kongresine katılmak için Adana'ya gelen Kılıçdaroğlu, kongre sonrası geçtiğimiz hafta Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil'in babası Adnan Çil'i, tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek ziyaret etti.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Şehidimizin babasını ziyaret ettim. Başka bir şehidimizin annesini de ziyaret ettim. Diğer hastalara da geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Şehit yakınlarımız, hastane personelinden çok memnunlar. Bu bizi gururlandırıyor. Hekimlerimizden, hemşirelerimize herkes ellerinden gelen çabayı gösteriyor." dedi.

Yeni yıl dileklerini de aktaran Kılıçdaroğlu, "2018 yılının huzur getirmesini diliyorum. 2017'de çok gerildik. Birçok insanımız mağdur oldu. Toplumumuz ayrıştı, huzursuz bir toplum oluştu. 2018'in huzurlu bir Türkiye getirmesini diliyorum. Hangi partiden olursa olsun bütün vatandaşlarımıza CHP Genel başkanı olarak yürekten sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Yeni yılın dünyaya huzur getirmesini istiyoruz. Hep birlikte barış içinde yaşayabiliriz. Arzu ediyorum, bütün siyasiler söylemlerine dikkat eder ve herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışı ülkemize egemen olur." diye ifade etti.