TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki bir lisede, görüntüleri sosyal medyada yer alan, öğrencilerin öğretmenlerine yönelik uygunsuz tavırlar sergilediği olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğrencinin öğretmeninin kıyafetiyle alay ettiği, kulağına doğru hareket yaptığı ve belinden tutarak havaya kaldırdığı anların kaydedildiği görüntüleri izlediğini belirterek, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

Söz konusu görüntülerin dün çekildiği bilgisini aldıklarını ifade eden Kılıç, "Biz de görüntüleri öğrenciler sosyal medyada paylaşınca gördük. Olayın içinde 3 öğrencinin adı geçiyor. Pazartesi günü bahse konu öğretmen ve öğrencilerle ilgili müfettişler okulda inceleme yapacak." dedi.

Kılıç, konuyla ilgili idari soruşturmanın en kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, "Öğretmen bu olaylar yaşandıktan sonra hemen sınıftan çıkarak durumu okul idaresine bildirmeliydi. Ancak bunu yapmamış. O yüzden öğretmenle ilgili de soruşturma başlattık." ifadesini kullandı.