Doğum anı tüm anne adayları için en özel anların başında geliyor. Her anne bebeğini sorunsuz olarak kucağına almak ve bebeğinin sıcaklığını hissetmek istiyor. Anne ile bebeğin ilk kavuştuğu ana şahit olmak özellikle babalar için de çok büyük bir mutluluk kaynağı. Anne adaylarının doğum anında en çok şikayet ettikleri konuların başında mahremiyet geliyor. Anneler doğum sırasında ya da doğumdan sonra hangi kıyafeti tercih edecekleri konusunda soru işaretleriyle dolu oluyorlar. Bunun sebebi ise doğum anında mahremiyeti hiçe sayan kıyafetler geliyor.

Taze anneler doğum anında geçirdikleri heyecanlı ve zor zamanlarda mahremiyetle birlikte hareket konusunda da özgür olmak istiyorlar. Ancak tercih edilen kıyafetlerin önemli bir bölümü hareket özgürlüğü konusunda etkili çözümler sunmuyor. Bunun için doğumun en pratik hali doğum kıyafeti ile mümkün oluyor. Anneler Kadın Doğum Uzmanları tarafından geliştirilmiş olan ve tüm taleplere en doğru çözümleri sunan doğum elbiseleri ile artık daha özgür olabilirler. Huzurlu, mahremiyeti sağlayan, hareket rahatlığı vadeden Hubla patentli doğum kıyafetleri birçok anne adayının ilk tercihi olarak karşımıza çıkıyor.

Doğum Sırasında Annelere Verilen Hasta Önlüğüne Yönelik Şikayetler

Doğum sırasında annelere hasta önlüğü veriliyor. Ancak anneler hasta önlüğüyle ilgili birçok şikayet yaşıyorlar.  Normal doğum sırasında hasta önlüğü öncelikle birçok annenin mahremiyeti sağlamaması sebebiyle yatağa hapsolmasına yol açıyor. Ayrıca doğum sonrasında kalkan annelerin rahat yürümesine de engel oluyor.  Birçok anne adayı doğum kıyafeti konusunda bir çözümle karşılaşmazsa sonraki doğumlarında sezaryen düşünebiliyor.

Doğum sonrası anne adaylarının kendilerini toplayabilmesi için pilates topuyla ufak egzersizler yapması öneriliyor. Ancak hasta önlüğü ile bu mümkün değil. Çünkü anneler bu önlükle iç çamaşırı bile giyemiyor.  Birçok anne doğumdan sonra mahremiyet sağlayamadığı için hasta önlüğüyle doğum anının tadını çıkaramıyor.

Özellikle hareket kabiliyetinin olmaması ve mahremiyeti sağlamaması annelerin hasta önlüğüne bakış açısının olumsuz olmasına yol açıyor. Bu yüzden birçok anne adayı HublaDesing tarafından geliştirilen ve hasta önlüğüne yönelik çözüm üreten doğum elbisesi modellerini kurtarıcı olarak görüyor. Sizler de hasta önlüğünün getirdiği olumsuzluklardan kurtulmak istiyorsanız doğum anına özel tasarlanan Hubla koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Bir Annenin Gözünden Doğum Elbisesi

Birçok kadının en güzel ve heyecanlı yolculuğu olan doğum anında tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak gerekiyor. İşte bunun için annelerin özgürce hareket etmesini sağlayacak ve mahremiyeti koruyacak en önemli unsurlardan biri doğum elbiseleri olarak karşımıza çıkıyor.  Anne adayları bu elbiseler sayesinde mahremiyet açısından rahat olarak muayene olabiliyor. Ayrıca birçok anne adayı kendini mahremiyet konusunda güvende hissettiği için gevşeme konusunda sorun yaşamıyor.

Anne adayı doğum sürecinde kendini güvende hissettiği için beden ve zihin olarak da o anda bulunabiliyor. Bu durum da doğum anındaki tüm detayları en derinde yaşayabilmesine olanak tanıyor. Ayıca anne dostu olarak tanımlanabilecek olan Hubla doğum kıyafeti bebek için de çok büyük bir ihtiyaçtır.  Doğum sürecine yönelik anne adaylarını büyük bir sorundan kurtaran özel doğum elbiseleri yenilikçi anlayışıyla Türkiye’de ve dünyada ilk defa HublaDesing tarafından üretiliyor. Gebelik süreci sonunda doğum anının ritmini yakalamak isteyen anne adayları Hubla doğum elbiselerini inceleyebilir.

Bebeğinize Pratik Çözümler: Emzirme Elbisesi Modelleri

Hamilelik sonrasında anneler ve bebekler için en önemli anların başında emzirme süreci geliyor. Bebek ve anne bu aktivite sırasında daha fazla yakınlaşıyor ve bir sevgi bağı geliştiriyorlar. Ancak anneler sosyal hayata karışmaya başladıktan sonra emzirme süreci büyük bir sorun haline geliyor. Ancak emzirme elbisesi modelleri dışarıda bebeğiniz için pratik çözümler sunuyor.

Dışarıda bebeğinizi normal bir kıyafetle emzirmeye çalıştığınızda bel ve karın bölgeniz açıkta kalır. Bu durum da üşütmenize yol açabilir. Ancak emzirme elbiseleri bel ve karın bölgesini kapatarak bu duruma engel olur. Ayrıca emzirme sırasında anneler ne giyerlerse giysinler mahremiyet açısından hep bir kısıtlılık vardır. Emzirme elbisesi sayesinde bu mahremiyet de ortadan kalkar.

Emme deneyimi sırasında bebeğin kendini rahat hissetmesi ve annenin memesinin tamamıyla temas halinde olması önemlidir. Gerekli şartlar sağlanmadığında bebek kısa sürede emmeyi bırakacaktır. Ancak HublaDesing tarafından geliştirilen emzirme elbisesi tam teması sağladığı için bebeklerin daha uzun süre emmesini sağlar.  Anneler elbiseyi tek bir parmakla açabildikleri için bebeklerinin ihtiyacı olduğu anda her yerde kolayca emzirmeye hazır hale gelebilirler.

Bazı annelerin en büyük sorunu ise doğumdan sonraki süreçte çalışmaktır. İş hayatında olan kadınlar bebeklerinin gelişimi için işteyken de anne sütü vermek için çözümler ararlar. Ancak süt sağma işlemi iş saatinde de gerçekleşebilir. Bunun için iş kıyafetleri büyük bir sorun yaratacaktır. Emzirme elbisesi iş yerinizde şıklık olarak sizi tamamlarken iş yerinizde de süt sağma işleminde pratik çözümler sunacaktır. Ayrıca bu elbiseler nerede ve hangi mevsimde giyerseniz giyin sizi terletmez ve rahat bir şekilde kullanabileceğiniz yapıdadır.  Özel dikişleriyle uzun süreli kullanım için de uygun olarak tasarlanır. Emzirme deneyimlerinizi kolaylaştırmak için Hubla emzirme elbisesi modellerini inceleyebilirsiniz.