İhtiyacınız olan her ürünü bizler kendi özel araçlarımızla bulunduğunuz adrese teslim ediyoruz. Bunun için bizlere, bize ait olan iletişim bilgilerinden ulaşabilir ve ihtiyacınız olan şeyleri sipariş edebilirsiniz. Siparişlerimizi hem şirketlerden hem de evlerden almaktayız. Siparişleri hızlı bir şekilde bulunduğumuz şehirde bir gün içerisinde ulaştırmaya çalışmaktayız. Sizlerde elektrik için ihtiyaçlarınız olan her şeye Ege Elektromarket merkezimizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Alüminyum Elektrik Kabloları

Ege Elektromarket merkezimizden birçok elektrik kablolarına ulaşmanız ve sipariş etmeniz mümkündür. Özellikle bizlerden en çok istenen kablolar arasında alüminyum kabloları hızlı bir şekilde teslim alabilirsiniz. Bilindiği üzere alüminyum elektrik kabloları elektrik için en sık kullanılan kablolar arasındadır. Bundan dolayı birçok elektrik şirketi bizlerden alüminyum elektrik kabloları siparişi talep etmektedir. Bizler de alüminyum kabloları en hızlı şekilde ve güvenli bir şekilde teslim etmekteyiz.

Güvenilir ve hızlı bir şekilde alüminyum elektrik kablosu istiyor ve bulamıyorsanız bizlere yani Ege Elektromarket merkezimizden istediklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Personellerimiz siparişlerinizi özenle paketleyip kendi özel servis araçlarımızla sizlere ulaştırmak için hizmet vermektedirler.

Alüminyum Kablo Kesimi ve Tedariki

Alüminyum kabloları bizlerin en uzman olduğu alanlardan birisidir. Merkezimizin temeli kablo üretimi ve tedarikine dayanmaktadır. Merkezimizde istediğiniz uzunlukta ve istenilen kalınlıkta alüminyum kablo çeşitleri hazırlamaktayız. Bunun için çoğu şirket bizlere istedikleri uzunluğu bildirmektedir. Bizlerde buna göre kabloların kesimini ve hazırlığını yapmaktayız. Kesilen kablolar rulo haline getirilerek kendi özel servis araçlarımıza yüklenmektedir.

Yüklenen tüm alüminyum kablolar, sipariş verilen adreslere bir gün içerisinde teslim edilmektedir. Teslim süreleri elbette değişkenlik gösterebilir. Bunun sebebi de siparişlerde oluşan yoğunluktan oluşmaktadır. Siparişler en geç üç iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Aynı zaman yalnızca şehir içinde değil şehir dışına da sipariş gönderimi yapmaktayız.