Giyim ve moda dünyasında kısa zamanda tesettür kombin yapmak ve modanın izlerini taşıyan parçalara ulaşmak kadınlarımıza oldukça zor gelir. Özel gün ve geceler için seçilecek olan abiye ya da tesettür elbise modelleri bu zorluğu daha da arttırmaktadır. Yıl içerisinde düzenlenen etkinlik ya da gecelerde özenle seçilmesi gereken abiye modeller, kadınlarımızın çok uzun zaman önceden plan yaparak birleştirdiği parçalardır. Kumaş dokusu hangi mevsimde ürünü kullanmanız konusunda size tahminler verir. Hem şık hem de zarif bir görüntü sergilemek için vücut yapınıza uygun kalıplarda tasarlanmış parçalara yönelmeniz sizi daha modern gösterecektir. Yaz sezonu elbiseleriniz ya da tercih edeceğiniz parçalar nefes alabilen, terletmeyen ve esnek bir yapıda üretilmiş olması gerekir.

Renk seçimi yaparken kararsız kaldığınız durumlarda internet sitemiz üzerinden sizlere özel tasarlanmış takım modellerimiz arasından beğendiğiniz ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Sitemizde sizler için oluşturulan hazır birçok kombinden fikir alarak sizde tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Havaların soğuması ile yeni ürünlerden olan etek modellerinin uç kısımlarında dantel ve manşet detayları sezona yeni bir soluk getirmektedir. Bol kesimden oluşan pantolon modeller triko kazak modelleri ile kombinlenerek daha çok rahatlığına düşkün kadınlarımızın beğenisini kazanmıştır. Sonbahar ve kış modasının sade renklerinden üretilen kazak modelleri daha fazla kombine sahip olmanızda büyük rol oynamaktadır.
tesettür elbise

Klasik stil için tesettür giyim önerileri

Tesettür giyim tercihi yaparken klasik ya da spor yağacağınız kombinler gideceğiniz mekâna göre de değişkenlik gösterebilir. Şıklığını her zaman korumak isteyen hanımlarımız modayı sürekli yakından takip etmektedir. Salaş modeller yerine daha standart kalıplarla tasarlanmış ürünler, Jean ve pantolonlar ile daha kolay kombinlenmektedir. Yeni sezonda daha çok bol paça pantolonları göreceğimiz bu dönemde boğazlı kazaklar ile tamamlayarak ortaya daha estetik tarz tasarımlar çıkarabilirsiniz.

Kış ve sonbahar mevsiminde her zaman tercih edilen kazak modelleri bu yılda farklı birçok çeşit ile bizleri karşılıyor. Tek renkten üretilen parçalar sayesinde kombin yapma imkânınız daha da artmaktadır. Yarasa kol kazaklar dar paça pantolon ve feraceler ile birleşerek çarpıcı kombinlere ulaşmanızda yardımcı olmaktadır. Soğuk havalarda daha sıcak tutan kumaş dokusunda ürünlere yönelmeniz sağlığınız açısından da önem arz eder.

Spor tarz için tesettür kombinler

Spor giyimi benimsemiş kadınlarımız tesettür kombin konusunda internet sitemiz üzerinden çeşitler sunan modellerimizden esinlenerek fikir sahibi olabilirler. Minik yırtmaçların bulunduğu etek modelleri, sade kazaklar ile tamamlanarak kadınlarımıza daha uyumlu bir hava katmaktadır.

Tesettür giyim moda dünyasında aradığınız tesettür elbise ya da takım modelleri kategoriler halinde internet sitemiz üzerinden sizler için özel olarak tasarlayarak her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Yeni tasarımları sizlere güncel olarak sunmak için çalışan modacılarımız, her yaşa ve bedene hitap edecek seçenekleri ile karşınıza çıkmaktadır. Resmi internet sitemiz www.Elizamoda.com ve sosyal medya hesaplarımızdan da dilerseniz ürünlerimizi görebilir renk ve modellerimizden ilham alabilirsiniz. Aşağıda bul yıl içerisinde yeni sezonda ilgi gören bazı tesettür giyim ürünlerini görebilirsiniz.

tesettür elbise - 1

tesettür elbise - 2

tesettür elbise - 3