Olimpos Plajı

Akdeniz’in nadide plajlarından biri olan Olimpos, yaz aylarında birçok turistin akınına uğrayan yerlerden biridir. Sakinliği ve temizliği ile dikkat çeken bu plaj, tarih açısından da önemi büyüktür. Doğal sit alanı olma özelliğinden dolayı, gelen her misafirinden çevreyi temiz tutması beklenilir. Olimpos plajını kullanırken ücret ödemenize gerek yoktur. Bu muhteşem plajın tadını çıkarmak için gezilecek yerler listenize, Olimpos plajını da mutlaka eklemelisiniz.

Adrasan Plajı

Antalya plajları denilince ilk akla gelen yerlerden biri de Adrasan plajı! Yaz döneminde birçok turistin tercih ettiği bu plaj, denizin sığ olması nedeniyle her yaştan insana yüzme imkanı sağlıyor. Sahil kumlarının beyaz oluşu sebebi ile adete gelen her misafirine görsel şölen sunuyor.

Çıralı Plajı

Antalya’nın en ünlü plajı olan Çıralı plajı, doğal güzellikleri ile gelen herkesi kendine hayran bırakmayı başarıyor. Denizin turkuaz rengi ve bembeyaz kumsalı ile buradan ayrılmak istemeyeceksiniz. Sadece gündüz değil akşamları da bir başka olan Çıralı plajı, yürüyüş yapmak isteyenler ya da arkadaşlarıyla toplanıp sohbet etmek isteyenler için eşsiz bir yerdir.

Korsan Plajı

Akdeniz sahillerinden, saklı kalmış bir başka cennet ise Korsan plajıdır. Bu plaja ulaşım biraz zahmetli gibi görünse de gidince buna değdiğini göreceksiniz. Mavinin bambaşka bir yüzüne şahit olacağınız bu plajdan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz. Sahili çok büyük olmasa da yüzmeye değer bir denize sahiptir.

Birçok otel seçenekleri ile bütçenize uygun Antalya otel fiyatları analizi için https://www.tatileksper.com/ adresini ziyaret edebilrisiniz.