Laptop çantası seçerken ihtiyaca yönelik seçimler yapılmalıdır. Laptop çantaları tür ve boyut olarak çok çeşitlilik gösterir. Kişinin kendisine uygun çantayı almadan önceliklerini belirlemesi oldukça faydalı olur. Günlük yaşam için elde taşınan çantalar daha faydalı oluyorken bir yolculuk esnasında sırt çantası şeklinde olanlar kişiye daha çok konfor sağlar.

Kişi eğer ne tür bir laptop çantası alacağına karar veremezse bu işi bilen bir kişiden laptop çantası önerisi alarak kendisine uygun olan çantayı bulur. Bir tüketicinin çantasını seçerken öncelikli olarak, konforunu sağlayan ürüne yönelmesi tercih edilir. Ayrıca laptop güvenliği ve kullanışlılık göz önüne alınarak karar vermek gerekir.

Laptop Çanta Çeşitleri

Laptop çantası, günümüzde kullanımı oldukça popüler olan kullanışlı bir aksesuardır. Laptopların güvenle ve rahatça taşınabilmesi için üretilen çanta çeşididir. Bu çantaların da kullanım alanlarına göre farklı türleri vardır. Kişi kendine uygun en iyi laptop çantasını seçmelidir. Bu seçim; kullanım alanına, laptop boyutuna ve fiyatına göre değişkenlik gösterir.

  • Laptop sırt çantası modeli, daha çok yolculuklar için kullanılır. Öğrenciler arasında da kullanımı yaygındır. Sırt çantası modelinin oldukça fazla bölmesi bulunur. Bu durum kullanım kolaylığı sağlar. Sırtta taşınması sebebi ile oldukça rahat bir üründür.
  • Laptop evrak çantası modeli hem laptop hem de evrak taşıma imkanı sunar. Genellikle iş insanlarına yönelik olarak tasarlanan üründür. Bunun yanında öğrenciler için de idealdir. Evrak taşınabilmesi bu ürünü cazip kılar. Evrak bölmesi de olduğundan diğer çantalara göre biraz daha büyüktür.
  • Askılı laptop çantası, taşıma kolaylığı sağlayan bu model omza asılarak taşınır. Üniversite öğrencileri tarafından sıklıkla kullanılır.

Laptop çantalarının kumaşı da kişinin kullanım alanına göre seçilmelidir. Eğer iş için kullanılacaksa, şık laptop çantası seçilmeli; daha spor bir çanta aranıyorsa, ona göre askılı laptop çantası seçilmelidir. Çantanın temel işlevi olan laptop muhafazasının tam anlamı ile gerçekleşebilmesi için ise çanta laptopun boyuna göre alınmalıdır. Laptoptan büyük veya küçük çanta seçilmesi durumunda cihaz sabitlenemediğinden dolayı hasar görür.

Laptop çantaları tarz ve renk olarak da çok fazla çeşide sahiptir. Bu sebep ile kişi çanta seçimi yaparken kendi tarzına ve kendi zevkine en uygun olanı seçer. Kullanıcının tercihine göre alınacak olan çanta, çok bölmeli veya az bölmeli olabilir. Laptop sırt çantası genel olarak daha bölmeli olur. Aynı zamanda hem laptop hem de evrak çantası olarak kullanılan laptop evrak çantaları da mevcuttur. Bu çanta daha çok iş adamlarına hitap eder.

Samsonite Evrak Çantası Modelleri

Samsonite Laptop Çantası, adından çokça söz ettiren kalitesi, konforu ve kullanışlılığı ile ön plana çıkan çantalardır. Birçok çeşidi olan bu çantaların Türkiye distribütörlüğünü Net Aksesuar ve Bilişim Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. yapar. Bilgisayarın ölçülerine, modellerine, kullanım alanlarına göre laptop çantaları çeşitlilik gösterir. Örneğin, Samsonite evrak ve laptop çantası çeşitleri oldukça başarılıdır. Samsonite evrak çantası modelleri seçiminde zorluk yaşanmaması adına özellikleri iyice kontrol edilir.

  • Samsonite sırt çantası, dayanıklı ve esnek kumaş ile üretilen, çevreyi en az kirletecek şekilde tasarlanmış, şık, ergonomik ve aynı zamanda rahat olan modeldir. Fermuarı çıkarılabilir olup aynı zamanda telefon şarj etmek için usb portu bulunur. 19 litre iç hacme sahiptir ve 15.6 inçlik laptoplar içindir.
  • Samsonite evrak çantası modelleri ise yine dayanaklı, esneyebilen kumaştan üretilir. Üretiminde içerisinde taşınacak evrakların korunması için gerekli malzemeler kullanılmıştır. Ayarlanabilir omuz askısı ile kullanım konforu yüksektir.
  • Samsonite çekçekli laptop çantası, 15.6 inçlik laptoplarla uyumludur. Bu modelin en önemli özelliği, tekerlekleri sayesinde yerde sürülerek taşınabilmesidir. Her yaşa uygun şık tasarımı ile birlikte yanlarda bulunan iki cebi sayesinde kullanışlı bir üründür. İçerisinde aksesuarlar için ayrılmış birden fazla bölme vardır. Çantanın ağırlığı 2 kilogram olup, iç hacmi 20 litredir.

Samsonite laptop çantası fiyatları her modele göre değişkenlik gösterir. Kişi kendi ihtiyacına uygun olarak seçeceği Samsonite çanta modeline göre fiyat farkı değişir. Fiyatlandırma hakkında daha detaylı bilgi için Net Bilişim web sitesi ziyaret edilebilir.

https://www.netbilisim-tr.com/markalarimiz/samsonite/