Geleneksel kornişlerden çok daha uzak, perdelerinizi ister ortadan asacağınız isterseniz de yine orta kısımdan çıkartabileceğiniz şekilde kolay perde asma- çıkartma süreçlerinizde, perdelerinizin çok daha kolay şekilde asılması ve çıkartılmasında kolaylık sağlayan bu özel korniş setinden faydalanabilirsiniz. Hem daha rahat hem de güvenli bir perde asma konforu sağlayacağınız perde kornişi seti ile birlikte markaların gücünden yararlanın.

Ülkemizde de dünyada da üretilen birçok perde setlerinin olmasıyla günümüz şartları içerisinde SlimFlex, en çok dikkat çeken ve aranan modelleri üreten markalar arasında yer alıyor. Perde asma aparatı olarak bildiğimiz korniş tipleri, her pencere ve duvar tiplerine göre değişkenlik gösterse de bu sistem ile birlikte perdelerinize ekonomik çözümler getirerek istediğiniz her yerden asabiliyorsunuz. Kullanıcı dostu bu ürünlerle beraber en iyi şekilde perde asma işinizi hallederken dekoratif kartonpiyerli seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Safir Dekoratif Kartonpiyerli Korniş

Kartonpiyer, korniş ile bağlı biçimde olan tüm sistemde dekoratif bir görünümü perdelerinizle birlikte uyumlu hale getirebiliyorsunuz. Estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla tavana ya da pencere üstü duvara monte etmek istediğinizde, ekonomik doğal bir şıklığı sağlamak amacıyla ihtiyaçlarınıza uygun şekilde dekoratif bir çözüm sağlarsınız.

Hem doğal bir görünüm hem de şık bir dekorasyon olmasıyla birlikte isteklerinize tam da uyacak şekilde korniş modeliyle, panolu ve dekoratif kartonpiyerli korniş sistemini en iyi şekilde sağlamış olursunuz. İsterseniz pencere üstüne isterseniz de tavana monte edeceğiniz şekilde bu safir dekoratif kartonpiyer sayesinde düz pencereye, pencere üstüne veya benzer pek çok yere monte edilebilir olarak korniş kullanabilirsiniz.

Renk seçeneklerinde evinizin dekoruna uygun olarak beyaz, wenge veya ceviz renklerini tercih edebilirsiniz. Kendine ait panolu haliyle beraber kullanacağınız bu perde rayında, kolay kesilmesiyle beraber istediğiniz alana uygun şekilde boyutu ayarlarsınız. Aynı şekilde dekorasyonunuzu tamamlayıcı özelliği sayesinde evinize en uygun şekilde dekoratif bir perde seçmiş olursunuz. Dilerseniz evinizi boyarken bu kartonpiyerin rengini de değiştirmek istiyorsanız, tavan ya da duvar rengiyle aynı olacak şekilde de boyama yapabilirsiniz.

Slimflex markası, yeni korniş sistemleriyle bugün evinize özel bir usta çağırmadan çok rahat şekilde korniş montajı yapacağınız bir imkân sunar. Matkap gerektirmeden hem vidasız kolay montaj imkanı hem de istediğiniz aksesuar, korniş sistemini kullanmak amacıyla özel olarak geliştirilmiş ultra güçlü bir yapıştırıcı ile isteklerinize uygun, hayallerinizdeki sistemi evinize hiçbir şeyi delmeden, toz çıkartmadan yapmanıza olanak tanır.