Fabo (fabo.com.tr)

Fabo taş kırma eleme yıkama ve beton santrali 16 yılı aşan bilgi birikim ve tecrübesiyle dünya üzerinde 43 ülkeye ürün ihracatı yapmaktadır. Fabo üretmiş olduğu ürünlerde kalite standartlarına önem vermektedir. Fabo müşteri memnuniyetini sağlamak adına geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ürünleri CE standartlarında yapılmaktadır. Fabo taş kırma, kırılan taşların elenmesi ve yıkanması gibi ihtiyaçların her yerde karşılanması için mobil beton santrali de üretmektedir.

Fabo Neden Tercih Edilmeli

Fabo ürünlerde kaliteye önem vermektedir. Dünya çapında 43 ülkeye ihracat yapması Fabo’yu bir marka haline getirmiştir. Satılık beton santrali ihtiyacı olan tüm müşterilerine hızlı ve başarılı çözümler üretmesi bir tecrübe göstergesidir. Fabo ürün olarak sabit konkasör, mobil konkasör, sabit beton santrali ve mobil beton santrali ürütmektedir. Ürünlerinin tümü CE standart belgesine sahiptir. Mobil ürünler sayesinde kısa süreli veya farklı arazi yapılarında kullanılabildiği için birçok zorluğun aşılmasında çözüm yolu olarak uygulanmaktadır. Ayrıca, Fabo en son teknolojiyi kullanmakta ve en son teknoloji ürütmekte başarılı olmuştur. Fabo’nun üretmiş olduğu ürünlere fabo.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Fabo Servis ve Destek Hizmetleri Nelerdir?

Fabo tüm ürünlerinde kurulum tanıtım hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen Fabo tüm dünyadaki müşterilerine servis ve yedek parça konularında en hızlı şekilde ulaşacak altyapıya sahiptir. Fabo sahip olduğu mobil beton santrali ile ihtiyaç duyulan her yerde kısa sürede çözümler sağlıyor.