Bankaların yıllarca yüksek faiz oranlarıyla uğraşan kişiler, faizsiz ev almak nasıl mümkün sorusunu fazlasıyla sormaktadır. Faizsiz ev almanızı sağlayan birçok firma bulunmaktadır fakat her firma aynı kalitede değildir. Bu sebeple yazımızda bu sektörde lider olan bir firmadan bahsedeceğiz. Faizsiz ev denilince akla ilk olarak Birevim firması gelmektedir. Birevim, hakkında hiçbir şikayeti olmayan ve faizsiz, peşinatsız ev ya da araba sahibi yapan bir firmadır. Firma bunları yaparken, tüm kararları müşterilerine bırakmaktadır.

Birevim ile faizsiz ev nasıl alınır sorusuna birazdan yanıt bulabileceksiniz ve bu sisteme hemen dahil olmak isteyeceksiniz.

Faizsiz Ev Almak

Firma hem faizsiz hem de peşinatsız ev alma fırsatını sunmaktadır. Bunun yanında isterseniz ikinci el veya sıfır araba da alabilirsiniz. Ev içi geçerli olan sistem, aynı şekilde arabalar için de geçerlidir.

Faizsiz ev ya da araba almak için ilk olarak neredeyse her yerde bulunan Birevim firmasını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Firmaya alacağınız evin fiyatını söylemenizle işlemleriniz başlatılacaktır. Alacağınız evin tutarı hiç önemli değildir, istediğiniz evi seçebilirsiniz. Evin fiyatını söyledikten sonra sisteme dahil olma tipinizi seçmeniz gerekmektedir. Burada seçeceğiniz seçenekler arasında peşinatlı veya peşinatsız sistem vardır ve karar size bırakılmıştır. Daha sonra aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarını seçmeniz gerekmektedir, taksit sayısı kaç kişilik gruplara gireceğiniz belirler. 48 Taksit yaptırırsanız 48 kişinin olduğu bir gruba dahil edilirsiniz. Taksitleriniz de belirlendikten sonra tüm bu belirlenen hususlar sözleşmeye dahil edilir ve karşılıklı sözleşme imzalanır.

Bütün bu işlemlerden sonra noter huzurunda çekiliş yapılır ve evinizi alacağınız tarih belirlenir. Size çıkan tarihte istediğiniz yerden istediğiniz evi satın alabilirsiniz. Yapılan bu tespitten sonra her şey kesinleşmiş olur. Evinizi teslim aldıktan sonra 1000/6 oranında zam yapılır, bu zaman aylık ödediğiniz taksit tutarlarına yapılır. Bu sayede borcunuzu çok erken bitirmiş olursunuz. Bütün detaylar için Birevim firmasıyla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

https://www.faizsizkonutprojeleri.com/faizsiz-ev-almak-nasil-mumkun/