Bildiğiniz gibi ülkemizin Ege sahilleri her zaman için tatil yapmak isteyen kişilerin akıllarına gelen ilk seçeneklerden biri olur. Muhteşem denizi, plajları ve aynı zamanda insanlara kaliteli hizmetler sunabilen otelleri sebebi ile Ege tatilleri her yaz mutlaka planlarımız içinde yer alır. Ancak birçok güzel yer olmasından dolayı genellikle nereye gideceğimize karar vermekte zorlanırız. Onca seçenek olmasına rağmen bu konuda yapılacak en doğru seçimlerden biri olan Fethiye hem muhteşem otelleri hem de temiz havası ile tüm yorgunluğumuzu atmamızı sağlayabilir. Ancak bizim için önemli olan Fethiye otelleri hakkında doğru seçimler yapmak ve bu konuda ki kriterlerimizi önceden belirlemektir.

Fethiye’de birçok farklı konsept ile hizmet veren otel olmasından dolayı seçim yaparken zorlanabiliriz. İnsanlar kimi zaman bütçelerine kimi zaman ise beklentilerine göre seçimler yaparken apart otelleri veya 5 yıldızlı otelleri seçebilirler. Bu durum Fethiye içinde geçerlidir. İlçenin farklı yerlerinde bulunan bu oteller sayesinde farkı hizmetlere kolayca ulaşabilir ve konaklama konusunda tüm beklentilerinizi karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Şu an Fethiye’de kalabileceğiniz oteller arasında şu seçeneklere de yer verebilirsiniz;

  1. Liberty Hotels Lykia
  2. Belcekız Beach Club
  3. Orka Sunlife Resort Hotel & Aquapark
  4. Greenland Hotel
  5. Orka Cove Hotel Penthouse & Suites
  6. Ölüdeniz Beach Resort By Z Hotels
  7. Jiva Beach Resort
  8. Orka World Hotel & Aqua Park
  9. Sertil Deluxe Hotel & Spa
  10. Golden Life Heights Delux Suit Hotel

Fethiye’nin En İyi Otellerini Nasıl Seçebilirim?

Fethiye gibi muhteşem bir tatil beldesinde kaliteli zaman geçirmek istediğinizde dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri de seçeceğiniz oteller hakkında doğru bilgiler ile hareket etmektir. Kalacağınız otelin size hangi hizmetleri vermesini isterseniz mutlaka ona göre seçimler yapmalısınız. Bildiğiniz gibi apart oteller size sadece oda veya oda kahvaltı konsepti ile hizmetler verebilirler. 5 yıldızlı oteller ise her şey dahil konsepti ile aklınıza gelen her türlü hizmeti size sunabilirler. Doğal olarak bu durum sizin için konforlu bir tatil demektir. Yani tatiliniz boyunca yemek sizin için kesinlikle bir sorun olmaz ve her öğün muhteşem yemekler yiyebilirsiniz. Aynı zamanda masaj, sauna, spa, havuz veya buna benzer hizmetler ile kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Fethiye’de tatil yaparken birçok önemli turizm yerine ve aynı zamanda tarihi alana yakın olmasından dolayı bu alanları da görebilir ve tekne turlarına katılabilirsiniz. Özellikle dünyaca ünlü muhteşem koyları ile bilinen Fethiye’de bu turlar kesinlikle olmazsa olmazdır. Bu sebeple tatil planlarınızda mutlaka olması gereken yerlerin başında Fethiye gelmelidir. Size istediğiniz kriterlerde ve bütçelerine uygun kaliteli hizmetler sunabilecek Fethiye otellerini bulabilmek için dilediğiniz zaman Holimax sayfalarını araştırabilir ve başka kişilerin yorumlarını okuyabilirsiniz.