Depolarda, inşaatlarda; kısa mesafeler arasında yük taşınması ve bu yüklerin istiflenmesi gereken işlerde, forklift adı verilen araçlar kullanılır. Bu araçlar yükü belirli bir yüksekliğe kadar ulaştırma ve belirlenen konuma kolayca indirebilme kabiliyetine sahiptir.

Açık ve kapalı alanlarda kullanım için farklı özelliklere sahip forklift çeşitlerinden uygun olanının tercih edilmesi gerekir. Dizel, LPG ve elektrikli motor sistemlerine sahip modellerin de kullanım alanları farklılaşır.

Tim Forklift, kiralama hizmeti ile tüm alanlarda ihtiyaç duyulan istif makinesi çeşitlerini sizinle buluşturur. Yapılacak iş ne denli zorlu olursa olsun sizin için geliştirdiği uygun çözümlerimiz sayesinde zorlanmadan yükleri boşaltabilir ve yerlerine yerleştirebilirsiniz.

Timforklift AŞ ürün çeşitliliği ve kiralama sonrası destek hizmetleri ile de işinizi kolaylaştırır.

Kiralık Forklift Arayanlar

Forklift firmalarından kiralama yoluyla bir araç edinmek isteyenlerin en çok tereddüt ettiği konulardan biri arızalı bir araçla karşılaşmaktır. Bakımsız ve sürekli sorun çıkaran bir aracı kullanamadığınız her an hem maddi kayba hem de iş kayıplarına sebep olur.

Özellikle kısa süreli kiralama desteği alanlar, bu süreyi arızalarla uğraşmakla geçirirse iş teslimleri, sevkiyatları gecikebilir. Bu nedenle her zaman bakımlı ve en kaliteli markalara ait forkliftleri size sunan firmalardan yana seçiminizi yapmalısınız.

Timforklift AŞ. profesyonel ekibi ile sizi birçok konuda detaylı bir şekilde bilgilendirir. Kaç tane araç kullanmalısınız, hangi modeli tercih etmelisiniz ve ne kadar süreli bir istif makinesi kiralama desteğine ihtiyacınız var; tüm bu soruların cevabı uzmanlarımız tarafından verilir.

Aylık Forklift Kiralama

Kısa süreli ihtiyaçlarda en çok tercih edilen seçenek, aylık forklift kiralamadır. Kısa süreli mal sevkiyatı yapılacak depolarda, geçici depolama süreçlerinde ya da lojistik işlerinde bu seçeneğe yönelebilirsiniz.

Aylık olarak size sunulacak olan desteklerde araç adedinin doğru tespit edilmesi oldukça önemlidir. Aynı zamanda ihtiyaç duyulan kaldıraç seviyesi ve yük kaldırma kapasitesi de en uygun şekilde belirlenmelidir.

Forkliftlerde yük kapasiteleri genellikle 1 ila 3,5 ton arasında değişiklik gösterir. Dış mekânlarda kullanılan araçlarda kapasite daha fazladır. İç mekânlara yönelik tasarlanan elektrikli araçlarda ise kapasite genellikle daha düşüktür.

Tim Forklift uzmanları, sizin için en uygun araca karar vererek yük kapasitesi noktasında herhangi bir sorunla karşılaşmanızı engeller. Forkliftle ilgili size belirtilen kapasiteyi aşmadan kullanımı sürdürmeniz hem operatör güvenliği hem de iş güvenliği açısından ciddi önem arz eder.

Yıllık Forklift Kiralama

Forklift kiralık olarak kullanıldığında ciddi bir maliyet avantajı sağlar. Özellikle kısa süreli projelerinizde satın alma yoluyla araç tedarik etmek için yüksek bir bütçe ayırmanız gerekir.

Bunun yerine dönemsel olarak kiralama desteği alarak, sadece ihtiyaç duyduğunuz zaman dilimi için forklift kullanımının avantajlarından yararlanabilirsiniz. Beden gücü ile istifleme yapmaya çalıştığınızda işlerin tamamlanması uzun sürer.

Bunun yanı sıra daha fazla personel görevlendirilmesi de şarttır. Kaliteli ve yeterli sayıda forklift tedarik ettiğiniz takdirde belki günlerce sürecek işleri, birkaç saat içerisinde tamamlama şansınız çıkar. Üstelik personeller de daha az yorularak sadece hatasız araç kullanımı için çaba sarf eder.

Forklift kiralama İstanbul’da en güvenilir şekilde Tim Forklift tarafından yapılır. https://timforklift.com/forklift-kiralama/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Tim Forklift, profesyonel kadrosu ile kiralama sonrası bakım ve onarım işlemlerinin sorumluluğunu üstlenir. Böylece en ufak bir problemde usta aramanıza gerek kalmaz ve kısa sürede sorunu çözerek çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Timforklift sadece kiralama ile değil farklı hizmetleri ile de ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunar. Uzun yıllar alacak ya da bitiş tarihi henüz netleşmemiş projeleriniz için satın alma yoluna gidebilirsiniz.

Firmada aynı zamanda farklı markalara ait forklift çeşitlerinin satışı da gerçekleştirir. Mitsubishi Forkift’in yetkili satış bayisi olan Timforklift AŞ. üstün özelliklere sahip en uygun aracı tedarik etme şansınız vardır. İstanbul forklift kiralamada aldığınız kaliteli hizmetin muadili ile satış sürecinde de karşılaşırsınız. Üstün teknolojik donanımlara sahip araçlarda karşınıza çıkan bazı nitelikler şu şekilde sıralanabilir:

  • Güvenli bir kullanım deneyimi yaşatan hassas sürüş
  • Yokuş tutuşu
  • Akıllı viraj denetimi
  • Eco ve pro modu
  • Gelişmiş yazılım desteği

Satın alma hizmetinin yanı sıra servis desteğinden de yararlanabilirsiniz. Satın aldığınız ya da uzun yıllardır kullandığınız araçların bakımı, tamiratı ve yedek parça değişimi için hemen bize ulaşabilirsiniz. Yedek parça desteği de sunan Tim Forklift ile parça değişimleri kısa süre içerisinde ve hatasız bir şekilde yapılır.

Aylık ve Yıllık Forklift Kiralama Fiyatları

Kiralık forklift fiyatları noktasında sunduğu uygun seçenekler ile dikkat çeken firmamız, bütçenizi tasarruflu bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Yeni bir forklift satın almak ya da dönemsel kiralama desteği almak için Timforklift’in 22 senelik derin bilgi birikiminden yararlanmalısınız.

Türkiye’nin her yerine, sektör fark etmeksizin kiralama desteği vermekteyiz. ISO 9001/2015, ISO 45001/2018 SQR belgeleri ile kalitesini, farkını ortaya koyan Tim Forklift; sattığı, kiraladığı her aracı garanti kapsamına alır ve araçlarının tüm sorumluluğunu üstlenir.

Müşteri memnuniyeti sağlama ve güven kazanma hedefi ile hareket eden Timforklift AŞ, hizmetlerini herkes için ulaşılabilir kılar. Uzmanları ile ilk irtibat kurduğunuz andan itibaren her aşamasından memnun kalacağınız bir süreç başlar. Uygun fiyat politikasındandan, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımındandan yararlanarak forklift kiralamak ya da satın almak için hemen bize ulaşabilirsiniz.