Gergi tavan, yeni nesil tavan modellerinden birisidir ve adından da anlaşılacağı gibi germeye dayanan bir işlemdir. Özel olarak hazırlanan dijital baskıların, ısı yardımıyla tavanlara yerleştirilmesi şeklinde de ifade edilebilir. Uygulandıkları tavanları tamamen değiştiren, modern bir görünüm elde etmesini sağlayan gergi tavanları, sadece bu alanda deneyimi olan ustalar yapabilir. Aksi durumda ortaya çıkacak olan sonucun kocaman bir hayal kırıklığı olacağı söylenebilir.

Gergi Tavan Modelleri

Gergi tavan modelleri, bu ürünlerin dijital baskı ile hazırlanması nedeniyle geniş bir yelpazeye sahiptir. Yani çok sayıda model vardır ve istenilen görüntülerin oluşturulması son derece kolaydır. Arka planda yer alan LED aydınlatma sisteminden yayılan ışığın, dijital baskı üzerindeki yansıması ile muhteşem görüntüler elde edilir. İlgili uygulama sadece salonlara veya büyük mekanlara uygulanmaz. İstenen hemen her alana uygulanması mümkündür. Antre, salon, mutfak vb. alanlara uygulanabilir.

Gergi tavanların hazırlanması sırasında benimsenecek temaya göre model seçilebilir. Örneğin; gece ve gündüz teması kullanılabilir. Bunun dışında 3D modeller incelenebilir. Hazır olan seçeneklerin beğenilmemesi durumunda özel çizim yaptırılabilir veya beğenilen bir görselin baskısı uygulanabilir. Kısacası bu noktada çok sayıda seçenek olduğu söylenebilir.

Tercih edilecek gergi tavan için bir diğer önemli noktanın da büyüklük olduğu söylenebilir. Farklı büyüklüklere ait seçenekler vardır. Ayrıca çok büyük salonlar için çok parçalı modeller tercih edilebilir.

Gergi Tavan Fiyatları

Gergi tavanların her geçen biraz daha yaygınlaşmaya başlaması ile birlikte fiyatları daha fazla merak edilir olmuştur. Klasik seçeneklere nazaran daha etkili bir görünüm meydana getirmesi, bu modelleri öne çıkan hususların başında gelmektedir. Gergi tavan fiyatları ise m2 üzerinden hesaplanır. Tercih edilen modele ve ürün kalitesine göre fiyatlarda bir değişkenlik vardır. Uygun fiyatlı seçenekler olduğu gibi maliyeti yüksek olanlar da vardır.

Firmamız, uzun zamandır gergi tavan alanında sizlere hizmet vermektedir. Otel, konferans salonu gibi alanlara uygulamalar yaptığımız gibi evlere de gergi tavan uygulamaları yapmaktayız. Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak ve modelleri incelemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.