Kelime anlamı olarak ufuk ve yükseklik anlamına gelen gönder bayrak direğe çekilen bayrak olarak bilinmektedir. Dış mekân bayrak çeşitleri arasında bulunan gönder bayrak direğin üst kısmına çıkarmak anlamını taşımaktadır. Farklı işlev ve amaç doğrultusunda kullanılan bayraklar kurumları ya da ülkeleri temsil etmek amacıyla en üst noktada bulunurlar.

Aynı zamanda bir yapılanmanın simgesi olarak da düşünülen bayraklar eski dönemlerden bugüne kadar gerek devlet kurumlarında gerekse toplum içerisinde yapılanmayı işaret etmektedir. Birçok görüntüye sahip ve farklı anlamlara gelen bayraklar her kesim için farklı beklentiler karşılanmak amacıyla çeşitlendirilmektedir. Gönder bayrak hizmeti veren firmadan birçok bayrak çeşidi hakkında bilgi alabilir güvenle sipariş verebilirsiniz.

Gönder Bayrak Nerede Kullanılır?

Bilgisayar ortamında hazırlık çalışması tamamlanan gönder bayrağının Kumaş üzerine dijital baskı ile basımı yapılmakta ve baskı sonrasında daha canlı durması ve bayrak renklerinin belirginleşmesi amacıyla 200 ile 230 derece arasında ısı işlemi uygulanmaktadır. Gönder bayrağı imalatı sırasında bayrakların hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla itina ile çalışma yapılmaktadır.

Fikse işlemi gören gönder bayrakları hava koşullarından olabildiğince az etkilenmekte ve renk akması, solma gibi herhangi bir durum yaşanmamaktadır. Basım aşaması tamamlandıktan sonra istenilen ölçüler doğrultusunda asılacağı yere göre kesimi ve dikimi yapılmaktadır. Gönder bayrakları genellikle özel kuruluşlar ve kamu kurumlarında tercih edilmektedir. Benzin istasyonlarında, firmaların gerçekleştirmiş olduğu projelerde gönder bayrakları direk üzerindeki ip ile göndere çekilmektedir.

Gönder Bayrak Çeşitleri

Firma gönder bayrak çeşitleri kapsamında istenilen üretim biçimi ve beklentiler doğrultusunda çalışmalar yapmakta ve her anlamda eksiksiz, kaliteli ürünler ile hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Her geçen gün gelişim göstererek daha iyi hizmet vermeyi amaç edinen bayrak firması parti bayrakları, şirket bayrakları, fuar bayrakları, seçim bayrakları, Türk bayrağı, kırlangıç bayraklar, benzinlik tipi bayrak ve benzeri birçok çeşit ile hizmet vermektedir.

Gönder bayrağı çeşitlerinde birçok kumaş ile çeşitli malzeme kullanan bayrak firması polyester, saten, triko, Alpaka gibi türleri sıklıkla tercih etmektedir. Baskı aşamasında ise kumaş üzerine serigraf baskı, dijital baskı, empirme baskı gibi teknikler uygulanmaktadır. Genellikle fabrikasyon baskı ve dijital baskı kullanan firma bu teknikler sayesinde yıkamaya karşı oldukça dayanıklı ve solma konusunda garanti sunmaktadır.

Gönder Bayrak Ölçüleri

Gönder bayrakları genellikle dayanıklılık ve yıpranmaması gereken bayrak türleri arasındadır. Bu kapsamda firmalar gönder bayrak için 3 Metre, 5 Metre, 7 metre ve 10 metre direklere standart ölçüler doğrultusunda sipariş vermektedir. Genellikle firmalar için hazırlanan gönder bayrakları Türk bayrağı yanında bulunması sebebiyle uyum açısından Türk bayrağı ölçüleri doğrultusunda sipariş oluşturulmaktadır.

Bayrak ölçüleri alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi ise aynı alanda bulunacak birden fazla gönder bayrağının yerleştirilmesi sırasında dalgalandıkları aşamada birbirlerine temas etmemelerini sağlamaktır. Böylelikle yıpranmayı en aza indirmek gerekmektedir. Firma genellikle kaliteli kumaşlar ile üretim yaptığı için yıpranma, yırtılma, solma gibi tüm risklere karşı dirençli çalışmalar üretmektedir.

Gönder Bayrak Fiyatları

Kurumsal bayrak firması bayrak sektörü kapsamında müşterilerine en uygun gönder bayrak fiyatlarını sunmaktadır. Bayrak sektöründe Türk bayrağı, spor kulübü bayrağı, damla bayrak, masa bayrakları, siyasi parti bayrakları, sopalı bayrak, yelken bayrak ve benzeri birçok çeşitlilik ile hizmet vermektedir. İstenilen ölçüler ve kumaş çeşitlerine göre farklı fiyatlar sunan firma sektörde seçkin bir yer edinmeyi başarmıştır. İstenilen amaç doğrultusunda hazırlanan gönder bayrak kumaş çeşidi, ölçüsü ve baskı açısından farklı fiyatlandırmalara sahip olarak üretilmektedir.

Diğer Bayrak Çeşitleri Aşağıdadır

1- Türk bayrağı

2- Masa bayrağı

3- Flama bayrak

4- Yelken bayrak

5- Makam bayrağı fiyatları

6- Kırlangıç bayrak

7- Ülke bayrakları

8- Ofis bayrağı