Peki Günay Aksoy kimdir? Kendisi aslen Londra’da ailesiyle yaşayan bir Türk kızıdır. Yaşı daha genç 16 yaşında. Ama şimdiden kat ettiği ilerlemeye bakarsak çok daha iyi yerlere gelecek gibi durmakta. Sesi de oldukça güzel olan sanatçımız her yer karanlık isimli single ile adını duyurdu. Şarkının ham hali bile oldukça güzel durmakta.

https://mp3medya.com/sarkici/Gunay-Aksoy

İnternetten Müzik Sektörüne

Son yıllarda Günay Aksoy gibi kaliteli şarkıcılar isimlerini internet üzerinden duyurarak kendilerine müzik piyasasına adım atmada yardımcı olacak kişilere kolayca ulaşabiliyor. Eski zamanlarda ki gibi yeteneği olan ama doğru kişilere ulaşamadığı için bu yetenekleri heba olup giden kişilerin sayısı düşmekte. Artık insanlar internet aracılığı ile seslerini daha rahat duyurmakta.

Bu sayede müzik piyasası her geçen gün yeni seslerle tanışmaktadır.  Birbirinin aynısı eserler vermeye devam eden sanatçılardan sonra kendini internetten duyurup özgün işler yapan bu kişiler yeni bir kan gibi görünmekte. Zaten yaptıkları işlere verdikleri özenle ve güzel sesleriyle müzik camiasında hemen sıyrılıp kendi hayran kitlelerini oluşturmaya başlamaktadırlar. Günay Aksoy- Her Yer Karanlık indirmenizi bir kez daha dinlemenizi tavsiye ediyoruz.

https://mp3medya.com/Gunay-Aksoy-Her-Yer-Karanlik.html

Yeni Parlayan Yetenek

Aslında Günay Aksoy yıllardır kendi instagram sayfası üstünden şarkıları kendince yorumlamakta. Ama sözleri Hüseyin Mehmetoğlu isminde kendi de şarkıcı olan ve çok beğenilen bir sanatçıya ait olan müziği de Reşat Bağırov tarafından bestelenen bu şarkıyı söyleyince şarkı bir anda beklenmedik bir ilgi gördü. O gördüğü ilgiyi de sonuna kadar hakkediyordu.

Daha sonra bu şarkıya Halil Ökten tarafından içinde oldukça güzel Londra manzaraları olan bir klip çekildi. Şarkının yeni aranjesinin yapımını da oldukça güzel şarkıların aranjörü Murat Yılmaz üstlendi.  Bu sayede sanatçı artık profesyonel bir müzisyen olma yoluna girdi. Kendisinin iki dili olduğu için Türkçe şarkıların yanı sıra İngilizcede şarkılar yapmak isteyen şarkıcı daha kaliteli işlere imza atacak gibi duruyor.

https://mp3medya.com/