Bankaların, kredi kampanyalarını takip etmek ve ihtiyacınız olan kredi miktarının hesaplanmasını yapabilmek önemlidir. İhtiyacınız olan kredi türünü belirledikten sonra hangikredi.com sitesi üzerinden, tüm hesaplamalarınızı ve karşılaştırmalarınız yapabiliyorsunuz. Site, tüm kullanıcılarına, bankaları karşılaştırarak, en avantajlı kredilere online başvurular yapılmasını sağlıyor. Kullanılacak krediler için uzmanların yorumlarına yer verilerek, insanların yatırımları için kullanacakları kredi miktarlarını ya da krediler hakkında farklı bilgiler veriliyor.

Hizmet Türleri

Nakit paraya ihtiyaç duyan kişiler, bankalar üzerinden çeşitli krediler kullanmaktadır. Günümüzde insanlar internet üzerinden çeşitli araştırmalar ve hesaplamalar yaparak hangi bankaya kredi için başvuru yapacaklarını belirlemeye çalışmaktadır. Hangi kredi üzerinden yapılan araştırmalarda, tüm ziyaretçilerine sadece kredi işlemleri değil farklı finans konularında da hizmet verildiği görülüyor.

  • Kredi

  • Kredi kartı

  • Yatırım/mevduat

  • Sigorta

  • İnternet kampanyaları

Kredi kategori bölümünde, ihtiyaç kredisi, konut kredisi, taşıt kredisi, kobi kredisi türlerinde, bankaların karşılaştırılması ve kredi hesaplamaları yapılabilmektedir. Sigorta bölümünde ise zorunlu trafik sigortası, DASK, kasko, sağlık sigortası gibi tüm sigorta türleri yer alıyor.

Kredi Başvuruları

Kredi başvurularının mümkün olduğu kadar hızlı yapılabilmesi, insanların ihtiyaç duydukları nakit paraya kısa sürede kavuşmalarını sağlayacaktır. Hangi kredi üzerinden online kredi başvurularınızı yapabiliyorsunuz. Gelirinize ve ihtiyaçlarınıza göre başvuru yapmak istediğiniz kredi türünü belirledikten sonra, site üzerinde kredi tutarı ve vade sayısı bilgisini girerek hesaplamaları banka karşılaştırmaları ile yapabiliyorsunuz. Kredi türüne göre bankaların belirlediği üst limit ve vade sayısı farklıdır. Bankaların güncel faiz oranları alındığı için site üzerinden yapılan hesaplamalar, güncel kredi kampanyaları için yapılmış olmaktadır.

Kredi Türleri

Bankalar, yılın her döneminde, ülkedeki ekonomik gelişmelere göre farklı faiz oranları ile farklı kredi seçenekleri sunuyorlar. Tüketiciler tarafından kullanılan kredi türleri arasında, ihtiyaç, konut, taşıt ve kobi kredi çeşitleri yer alıyor. İhtiyaç kredileri, kendi arasında, eğitim, sağlık, tatil, bayram gibi türlere ayrılmıştır. Hangi kredi üzerinden, en düşük faizli kredi türünü ve bu krediye hangi bankanın verdiğini tespit ederek, online başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Tüm kredi türleri için ihtiyacınız olan hesaplama işlemleri, hesaplama aracı ile hızlı ve doğru bir şekilde yapılmaktadır.

Ücretsiz Başvuru

Hangi kredi üzerinden bankaların tüm kredilerini karşılaştırarak, kredi başvuruşunuzu ücretsiz olarak yapabiliyorsunuz. Kredi başvuruları öncesinde, banka verilerini öğrenmek ve karşılaştırma yapmak için bankaları dolaşmak, hem zaman kaybı olacak hem de kafa karışıklığına neden olacaktır. İnsanlar, acil ihtiyaçları için kredilere biran önce başvurmak istemektedir. Bunun için hangi kredi üzerinden tüm işlemler daha hızlı yapılabildiği gibi online başvurular ücretsiz olarak yapılabilmektedir.

Banka Faiz Oranları

Bankalar, kredi türlerine ve vade sayılarına göre kredi faiz oranlarını farklı belirlemektedir. Banka kredi faiz oranları karşılaştırılırken, banka isimleri, kredi tutar alt ve üst sınırı, vade sayısı alt ve üst sınırı, faiz oranı aralığı tablo halinde gösteriliyor. Tüm bankaların verileri aynı tabloda gösterildiği için karşılaştırma ve inceleme işlemleri daha kolay olmaktadır. Verilen hizmetler ile tüm ziyaretçilerine en uygun faizli kredilerin bulunmasını ve internet üzerinden başvuru yapılmasını sağlamaktadır.

Neler Yapılabiliyor?

Hangi kredi üzerinden neler yapabileceğinizi öğrendikten sonra, tüm işlemlerinizi online olarak yapmaya başlayabiliyorsunuz.

Yapabileceğiniz işlemler, ana başlık olarak şu şekilde gösterilebiliyor;

  • Banka faiz oranları karşılaştırması

  • Kredi faiz oranları hesaplaması

  • Hesaplama araçları

  • Uygun kredi başvuru işlemleri

Hesaplama araçları kullanılarak, aylık gelir durumuna, kredi türüne, geri ödeme planına ve faiz oranlarına göre hesaplamalar yapılabilmektedir. Yapılacak olan hesaplamalar, hangi kredi türünden ne kadar kredi çekebileceğiniz gösterecektir.