Zamanın çok değerli olduğu günümüzde teknoloji pek çok noktada insanların işlerini kolaylaştırıyor. Teknolojinin süreci kolaylaştırdığı ve hızlandırdığı alanlardan biri de tercüme hizmetleri. Evden çıkmanıza gerek kalmadan ihtiyaç duyduğunuz tüm belgelerin çevirilerini online olarak yaptırmanıza imkan tanıyan online tercüme son dönemlerde oldukça popüler.

Acil çeviri hizmeti almanız gerektiğinde ya da çevirilerinizi internet üzerinden yaptırmak istediğinizde talep edebileceğiniz online çeviri hizmeti birçok tercüme bürosu tarafından verilmektedir. Normal çevirilerin yanı sıra yeminli tercüme ve noter onaylı tercüme gibi çeviri türlerini de online olarak yaptırabilirsiniz.

Hukuki, teknik, tıbbi ve edebi gibi çeşitli tercüme alanları için verilebilen online tercüme hizmeti aynı zamanda İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça ve Çince olmak üzere tüm dünya dillerini de kapsamaktadır. Güvenilir ve kaliteli online tercüme hizmeti almak için bu hizmeti profesyonel şekilde veren tercüme bürolarını tercih etmeye özen göstermelisiniz.

Online Tercüme Hizmeti Nasıl Alınır?

Online tercümenin en büyük avantajı zaman tasarrufudur. Tercüme gerektiren belge ve metinleri masa başından kalkmadan tercüme ettirmeyi sağlayan online çeviri pek çok işlem de olduğu gibi internet üzerinden yapılmaktadır. Online tercüme sürecinde izlenen yol tercüme bürosuna göre değişiklik gösterse de hedef size en hızlı ve kaliteli çeviriyi sunmaktır.

Online çevirmen hizmeti alabilmek için öncelikle online çeviri konusunda deneyimli bir tercüme bürosu bulmalısınız. Ardından internet üzerinden bu tercüme bürosu ile iletişime geçerek tercüme ettirmek istediğiniz belge ve evrakların karakter sayısına ayrıca bu belgelerin zorluk derecelerine göre bir fiyat teklifi almalısınız. Tercüme bürosu ile anlaştığınız takdirde belge ya da metinlerinizi mail yoluyla veya tercüme bürosunun size belirteceği yol ile gönderebilirsiniz.

Kurumsal ya da bireysel online çeviri taleplerinizde fiyatlar çevirisinin yapılmasını istediğiniz dokümanların içeriğine, kelime sayısına ve zorluğuna göre farklılık gösterebilir. Online tercüme fiyatlarını etkileyen bir diğer şey tercüme bürosunun fiyat politikasıdır.

Online Tercüme Bürosu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tercüme bürolarının çoğu online çeviri hizmeti verse de güvenilir ve kaliteli tercümeye ulaşmak her zaman kolay olmayabilir. Bu nedenle online çeviri sürecinde doğru tercüme bürosunu seçerken dikkatli olmalısınız. Profesyonel, doğru ve hatasız online tercüme hizmeti için bu alanda tecrübeli tercüme ofislerini tercih etmeniz çok önemli. Online çeviri hizmeti alırken belgelerinizin ve bilgilerinizin güvenliği açısından gizlilik konusunda ekstra hassasiyet gösteren tercüme bürolarını seçmeye özen göstermelisiniz. Ayrıca uzman ve donanımlı tercümanlar ile çalışan online tercüme büroları kaliteli online tercüme hizmeti almanızı kolaylaştırır.

Online tercüme hizmetinde önemli olay şeylerden biri de redaksiyon sürecidir. Teslim edilecek tercüme belgesinin tamamen kusursuz hale getirilmesini sağlayan redaksiyon profesyonel editörler ve redaktörler tarafından yürütülmelidir. Bu yüzden redakte aşamasını önemseyen ve bu konuda ayrıntılı çalışma yapan tercüme büroları  online çevirilerin kalitesini yükseltmektedir.

Online Tercüme Bürosu SKY Tercüme

En zor dünya dilleri dahil olmak üzere 100’den fazla dilde online tercüme hizmeti veren SKY Tercüme uzman tercüman kadrosu ile çalışır. SKY Tercüme tercümanlarının her biri kendi alanında deneyimli ve donanımlıdır. İçeriğe uygun tercüman ataması metodu ile çalışan SKY Tercüme Bürosu online tercüme ihtiyaçlarınızı en hızlı şekilde karşılar. Zamanında teslim, gizliliğe verilen önem ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile online çeviri hizmeti veren SKY Tercümenin online tercüme hizmeti sunduğu bazı alanlar şunlardır;

  • Kurumsal belge çevirisi
  • Bireysel belge çevirisi
  • Ticari çeviri
  • Teknik çeviri
  • Hukuki çeviri
  • Tıbbi çeviri
  • Akademik tercüme
  • Edebi tercüme
  • Sektör çevirileri
  • Finansal tercüme
  • Dergi tercümesi
  • Katalog tercümesi